Hayırlı cumalar herkese şifayı kapmışım gidemedim cumaya.
Bu arada mart ayında 1 aylığına aranızda yokum şimdiden hakkınızı helal edin 🫡
1 ay değil 20 gün falan ya hayırlısı olsun ben 6 ay yaptım. Kıbrıstaydım.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı cumalar herkese şifayı kapmışım gidemedim cumaya.
Bu arada mart ayında 1 aylığına aranızda yokum şimdiden hakkınızı helal edin 🫡
Hayırlı cumalar herkese şifayı kapmışım gidemedim cumaya.
Bu arada mart ayında 1 aylığına aranızda yokum şimdiden hakkınızı helal edin 🫡The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Geçmiş olsun,tez şifa inşaallah.
Masaallah, Forum da asker bitmiyor .. Biri geldi biri gider.Zaman var epeyce, şimdiden güle güle git gel inşaallah abim..
reis banada çıktı haziranda gideceğim ancak 32 gün yazıyor babamda 21 gün dedi nasıl oluyor o
reis banada çıktı haziranda gideceğim ancak 32 gün yazıyor babamda 21 gün dedi nasıl oluyor o
28 Gün sanırım öyle biliyorum ben
Yolla beraberdir o. Yolu da günden sayıyorlardır
Neresi çıktı ve ne çıktı?
Neresi çıktı ve ne çıktı?
bilecik jandarma er
bilecik jandarma er
Yaa normalde piyadelerin 21 gün sürüyor acemiliği ama bedelli askerlikte öyle bişey yokmuş 28 günmüş yani Athena da 28 gün yapcak sen zaten jandarmasın jandarmaların acemiliği 6 ay yaparsa 28 gündü sana ezberden 28 derdim ama bedelli de sabit 28miş zaten. Yol izinleri var ondan 32 yazıyor 28 gün askeriyede kalacaksın yani
Yaa normalde piyadelerin 21 gün sürüyor acemiliği ama bedelli askerlikte öyle bişey yokmuş 28 günmüş yani Athena da 28 gün yapcak sen zaten jandarmasın jandarmaların acemiliği 6 ay yaparsa 28 gündü sana ezberden 28 derdim ama bedelli de sabit 28miş zaten. Yol izinleri var ondan 32 yazıyor 28 gün askeriyede kalacaksın yani
Eyvallah reis
Eyvallah reis
Haziranda gitmen iyi olmuş bilecik buz gibi bir yer
Haziranda gitmen iyi olmuş bilecik buz gibi bir yer
KuZenim Okudu orada güzel yer diyor bakalım belki askerden sonra yıllık izin kullanabilirim ![]()
Bak arkadaşım belki iyi niyetle yazdın bilemeyiz sizi burada tutan şey kar sever olman sanırım burada kim aktif olursa kendi seçimi kış mevsimi başlamadan önce bir reklam geliri vardı site onunda hatırı yoktu.
Yani diyeceğim şuki bir geliri olmayan birde sizi burada tutmak için sistem tarihi vermiyoruz ve anladığım kadarıyla sizde tahmin bilgisine sahipsiniz verilere ulaşabilirsiniz hayırlı akşamlar diliyorum.
Deprem mi oldu
Evet balıkesir 5 küsür olmuş