Beşiktaş Tammy Abraham ile 1+3 yıllık anlaştı.
Kiralama ücreti 2M€
Bonservis 13M€ (2030’a kadar taksitli)
Maaş 4M€
Fenerbahçe Jhon Duran ile 1 yıl kiralık anlaştı. Maaşının tamamını Fenerbahçe karşılayacakmış.
Tammy Abraham yaşadığı ağır sakatlık sonrası formu düşmüş olsada yaşadığı sakatlığa kıyasla iyi döndüğünü söyleyebiliriz. Hava toplarında etkili ve ikili oyunları seven bir santrafor. Oyuncuyu bu bedellerle kadroya katmanın takdir edilecek bir yönetim başarısı olduğunu düşünüyorum. Güncel form durumu uçan kaçan Chelsea dönemleri kadar iyi olmasada ligimize göre üst düzey santrafor tiplerinden. Ayrıca çok iyi alan açıyor. Dolayısıyla Rafa ile beraber iyi işler yapacaklarını düşünüyorum. Bu tarz bir oyuncunun yanına açtığı alanları değerlendirmek adına gol atma alışkanlığı olan bir kanat oyuncusu getirmek, daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.
Jhon Duran geçen sezon yanılmıyorsam 80M€ bedelle Al Nasr’a gitti. 21 yaşındaki bir oyuncunun bu kadar erken Arabistan’ı tercih etmesi bana şaşırtıcı gelmişti. Fiziği ve vuruş becerisi ile komple bir santrafor diyebileceğimiz türden. Oyuncuyu çok fazla izlemediğim için başka bir yorum ekleyemiyorum ancak Fenerbahçe’nin kesinlikle ihtiyacı olan net bir santrafor tipi, hayırlı olsun.