- Resmi Gönderi
🚨 Olympique Lyonnais küme düşürüldü !
Yürek ister söyle karar almak. Ne diyelim helal olsun mu diyelim bilemedik
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur🚨 Olympique Lyonnais küme düşürüldü !
Yürek ister söyle karar almak. Ne diyelim helal olsun mu diyelim bilemedik
Basın toplantılarını merakla bekleyeceğim
Ligue 2’ye düşürülen Lyon’un kadrosu 👀
Bakalım bizim lige düşen olacak mı ?
Kendileri bizim başkanları sevmiyor 😂
Google ile bulur bakardık maç özetlerine,bu kanalı reklam yaptıklarında gördüm..Daha önce de vermiş olabilir bu kanalın reklaminiyama ilk defa final serisi maçına bakarken denk geldim.
Güzel arşiv,eski maçlar, yıldız golcüler,derbiler vsvs epey içeriği var
Beşiktaş'ta Svensson - Masuaku 👋
David Jurasek (24) zorunlu olmayan satın alma opsiyonu ile kiralık olarak Beşiktaş'ta ✅
Osayi Samuel (27) yıllık net 1.7 milyon euro maaşla Beşiktaş'ta ✅
Bekleri hem gençleştirdik hem de atletizm seviyesini arttırdık. Bonservis ödemeden 2 transfer bitirniş olduk. Yönetim iyi iş çıkardı...
Özellikle Jurasek hiç basına düşmeden transferi yapılmış oldu.
Serdal Adalı az önce Osayi transferinin askıya alındığını açıkladı.
Serdal Adalı: "Osayi’nin babasının son anda değişen anlamsız istekleri nedeniyle transferi durdurma kararı aldık."
Serdal Adalı: "Konuştuklarımızın haricinde hiçbir talebe 'evet' demem."
Gelişi ileri bir tarihe ertelenmiş. Evet dediği teklife geri dönmesi halinde süreç tamamlanacakmış
Serdal Adalı az önce Osayi transferinin askıya alındığını açıkladı.
Serdal Adalı: "Osayi’nin babasının son anda değişen anlamsız istekleri nedeniyle transferi durdurma kararı aldık."Serdal Adalı: "Konuştuklarımızın haricinde hiçbir talebe 'evet' demem."
Gelişi ileri bir tarihe ertelenmiş. Evet dediği teklife geri dönmesi halinde süreç tamamlanacakmış
Geri döndüğün de bile almamak lazım böyle futbolcular hiç bir zaman profesyonel olamaz fenrbahce de iyiydi ama son zamanlarında kontrat alamadığı için oynamadığı bile oldu
Hızlı ikili mucadele sert ama profesyonel değil zaten anlamadığım şey bjr futbolcunun anası babası manajer olması tamamen derdi 1 fazla olsun kesin burdan bak fenerbahçe bjz Beşiktaşa gitmedik sizin için teklif şunun size geleyim demeye getiriyor burdan gs ye bile gidebilir topaç gibi adam
Hali hazırda defansif yönü güçlü bjr sol bek aldı bence sağ beke daha atlet hücum yönlü rosier gibi bir bek lazim
Sağ beke kesinlikle yeni bir Rosier lazım. Baktılar iyice gündeme düştü taraftarlar kendi aralarında şakalaşamaya başladı, buradan dönmezler diyip 2-3 kuruş daha fazla istemişler belliki. Başkan çok doğru bir davranışta bulunmuş. Bencede direkt alternatif isimlere geçilmeli 🫡 Furkan190355
Takımlar da bol kepçe servisler devam ediyor..
Oyunculara olmayan talepleri okuyor yazılanlara gülüyoruz, alınacak denilen olmayan transfer isimlerine bakıyoruz gülüyoruz.
Bir kaç isim istisna diyelim..Ligler başladığında beklenmeyen hayal kırıklığı yaşanması muhtemel gibi duruyor.
Hala yorgan ne kadar, boyumuz ne kadar bilmeden uyumak için debeleniyoruz..
İletişim ekibi güzel bir video hazırlamış
Beşiktaş Tammy Abraham ile 1+3 yıllık anlaştı.
Kiralama ücreti 2M€
Bonservis 13M€ (2030’a kadar taksitli)
Maaş 4M€
Fenerbahçe Jhon Duran ile 1 yıl kiralık anlaştı. Maaşının tamamını Fenerbahçe karşılayacakmış.
Tammy Abraham yaşadığı ağır sakatlık sonrası formu düşmüş olsada yaşadığı sakatlığa kıyasla iyi döndüğünü söyleyebiliriz. Hava toplarında etkili ve ikili oyunları seven bir santrafor. Oyuncuyu bu bedellerle kadroya katmanın takdir edilecek bir yönetim başarısı olduğunu düşünüyorum. Güncel form durumu uçan kaçan Chelsea dönemleri kadar iyi olmasada ligimize göre üst düzey santrafor tiplerinden. Ayrıca çok iyi alan açıyor. Dolayısıyla Rafa ile beraber iyi işler yapacaklarını düşünüyorum. Bu tarz bir oyuncunun yanına açtığı alanları değerlendirmek adına gol atma alışkanlığı olan bir kanat oyuncusu getirmek, daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.
Jhon Duran geçen sezon yanılmıyorsam 80M€ bedelle Al Nasr’a gitti. 21 yaşındaki bir oyuncunun bu kadar erken Arabistan’ı tercih etmesi bana şaşırtıcı gelmişti. Fiziği ve vuruş becerisi ile komple bir santrafor diyebileceğimiz türden. Oyuncuyu çok fazla izlemediğim için başka bir yorum ekleyemiyorum ancak Fenerbahçe’nin kesinlikle ihtiyacı olan net bir santrafor tipi, hayırlı olsun.
14 Ağustos 2019
UEFA Süper Kupa finalinde iki ingiliz devi Liverpool ve Chelsea o dönemki adıyla Vodafone Park’ta, Dolmabahçede karşı karşıya geliyor.
Normal süresi 1-1 biten maçın uzatma dakikalarında Liverpool 2-1’i yakalasada Abraham’ın kazandırdığı penaltıyı gole çeviren Jorginho ile Chelsea maçı penaltı atışlarına taşıyor.
Penaltılarda Liverpool 5-4 öndeyken, Tammy Abraham en kritik penaltıyı kullanmak üzere Dolmabahçeye doğru yaklaşıyor. Vee vuruşu kaçırıyor…
1 Temmuz 2025
Tammy Abraham hikayesi olan bu stadyuma güzel hikayeler biriktirmek için geliyor 🦅
Diogo Jota geçirdiği trafik kazası sonucu kardeşi Andre ile beraber hayatını kaybetti.
Daha 10 gün önce evlenmiş 3 tanede çocuğu varmış…
Yetkililer, Diogo Jota ve kardeşinin Lamborghini marka araçlarının başka bir aracı sollarken lastik patlaması nedeniyle yoldan çıktığını ve ardından alev aldığını belirtti.
(BBC)