Snow Hound eline sağlık şimdiden, az çok takipteyiz 🫡
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Dün geceden Gülsuyu ❄️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Arkamda 2 köpek bacaklarıma dolandığı için yazı biraz kötü olduThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
Fotoğraflar 1 saat önceki yağışa ait
-
Dün geceden Gülsuyu ❄️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kıyı da yaşamanın en büyük zorluğu da kar görememek 😂
Abla sen teknede yaşıyorsun bence
-
Sen bekle wriscuttern yılbaşında model takibi yapacağız daha
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ayin 1 inde ortalik karisiyor Eren
ao negatif -2 den notre
nao konrol notrden noture meyilli lakin bir anda -2 den notre egilimli ihtimallerde var
yoksa wriscuttern sistemi mi geliyor
Beşiktaş’ımın rezillikleri üzerine bir de sistem kaçıramam, GELSİN inşaallah ❄️
-
Kaç kişi model takip ediyor bir :olumlu: edin
Hem model hem kar şimşek takip ediyorum ama uyuyakalıcam gibi, indir şu morları mavileri bize 😎
-
Kasımda thundersnow hayattan beklentileri maksimize ettik bu gece
-
1 saniye ile yıldırımı kaçırdım, çok yakınıma düştü
-
wriscuttern arada sulu kar atyır
Sağlam graupel geçişi oluyor
-
Fena şimşek çakmaya başladı, gökgürültüleri uzun sürüyor
-
Hayırlı geceler ❤️
-
Kütlenin tam ortasında sıcaklık gıdım gıdım düşsede nem artmaya başladı dew point dahada yükseldi, hafif yağmur devam ediyor mehmet civan
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Sergen hocamda bekliyor 😅 -
Açı yeşil kısıma girdim ama yağış çok hafif hala