Fena bir şimşek çaktı
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şu an muazzam yağış var iyi ki uyumamışım
Whisper bakıyorum abi cevaplayabileceğim bir şeyse yardımcı olurum
(Abi bölgeyle ilgili çok bilgim yok yanlış bir şey söylemek istemiyorum)
-
Kütle yaklaştıkça sıcaklık artmaya başladı
-1.2'den -0.6'ya
Yağış tipi çok ince taneli direkt tipiye dönen türden
-
Hadi bakalım yapın şovunuzu. Bu gece uyku haram...
Uyumak hiç gelmedi içimden. Belkide yıllarca kar göremeyeceğiz kim bilir ?
-
Kütleler geniş alanda etkili olacak
-
Boğaz hattı olarak ilk kütlemiz şu sıralar giriş yapıyor. Ben de ıhlamurumla pc başında radar takibi yapıyorum

-
-
-
Hocam sizin oraya da yukarıdan gelo

Avrupa yakası bol bol nasiplenir inşaallah orası için fiyasko bir gün oldu. Banada düşerse 3 5 bir şeyler, hayır demem

-
Athena Kartepe gidilir ya çok kasma Snowreis41 tek kalsın konuda

-
Valla ben de sabah 7'den beri ayaktayım. 4 saatlik uykuyla İstanbul'a gelecek kütlelere kadar bekleyebilir miyim ?
Sanmıyorum ama deneyeceğim

-
Marmara konusunda Athena Snowreis41
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Geldiğin günden beri kar yağıyor hocam
-
IzlandaArpege’nin gösterdiği hareketi açıklayan bir rüzgar profili, teşekkürler 🫡
-
Rüzgar yıldıza döndü tam ortadan inecek
Poyraza dönecek. Batı karadenizdeki AB alanı gittikçe yaklaşıyor ve bize yaklaştıkça yağış için şartlar iyileşiyor.