wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sezonun ilk kar senaryosu ❄️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gerek varmı ?var dersen al abim

Olur mu olur

Ucuz geldi abi ya 🙂 Keyfi bir harcama olacak bu sene denemek istedim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Windy Premium kullanan var mı ?
Fiyatlandırma biraz tuhaf, almayı düşünüyorum 😂
-
Erken gelen kışların devamı kötü geçme eğiliminde ve bence ekim kasım sert geçebilir
2023 Kasım soğuk (İstanbul’un bazı yerleri kar gördü) kış ılık (opsiyonel)
-
Sahutt paylaşmış ama şöyle ben de atayım, bakalım öğle güncellemesi nasıl gelecek
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sistem çöp, kar yok, kış yok, öldük bittik gene hala güneş var aaaa
-
Ya zamanı gelmemiş ya kafan dolu, meşgul ..Zamanı gelince uyursun abim, demek ki biraz zaman lazımmış.
Haklısın abi bu aralar biraz doluyum, buna da şükür

-
Hayırlı geceler herkese
Hayırlı geceler abi uyku tutmadı henüz, yatakta sağa sola dönmece durumundayım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bugün uzun bir aradan sonra Valorant girdim. Dia - yücelik rankta maçıma hile geldi. İşin tuhafı hile olduğunu gerçekten belli etmediğini düşünüyorum ( ben raporlamamıştım ) maçı 7-2 kaybederken hileci arkadaş banlandı
-
Tam saatleri
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Dün akşam Tüpraş Stadyumundan gün batımı…
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yağmur yine batimizdan kayıp gidiyor wriscuttern
Öğrenilmiş çaresizlik, 3 senedir DEK’lerde böyle sıyırıyor bu sene kırmamız lazım şansı
-
Sarıyer'de fena yağış olmalı
İstinyede şimşekleri görüyorum sadece yağış batımda kaldı
-
Kütlenin şimşeklerini konumumdan görebiliyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.