İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
Boğaz hattı olarak ilk kütlemiz şu sıralar giriş yapıyor. Ben de ıhlamurumla pc başında radar takibi yapıyorum

-
Kütleler geniş alanda etkili olacak
-
Hadi bakalım yapın şovunuzu. Bu gece uyku haram...
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hadi bakalım yapın şovunuzu. Bu gece uyku haram...
Uyumak hiç gelmedi içimden. Belkide yıllarca kar göremeyeceğiz kim bilir ?
-
Kütle yaklaştıkça sıcaklık artmaya başladı
-1.2'den -0.6'ya
Yağış tipi çok ince taneli direkt tipiye dönen türden
-
- Resmi Gönderi
Uyumak hiç gelmedi içimden. Belkide yıllarca kar göremeyeceğiz kim bilir ?
cok gorursun kar daha. ama bu sistemi iyi analiz etmek gerekir. yapisi itibari ile kendine has bir cok nitelikleri var. suan 2 ayri sistem var. ve 3 e cikacak. sonrasi daha karisik sistem bir tur daha bile atabilir
-
- Resmi Gönderi
Şu Karadenize attığım bir soru var
Bakarmısınız mehmet civan wriscuttern veya kimler ayakta ise
-
Şu an muazzam yağış var iyi ki uyumamışım
Whisper bakıyorum abi cevaplayabileceğim bir şeyse yardımcı olurum
(Abi bölgeyle ilgili çok bilgim yok yanlış bir şey söylemek istemiyorum)
-
Fena bir şimşek çaktı
-
Böyle yağsın 1 hafta bile uykusuz kalırım muazzam...
Dışarıda hiçbir şeyi göremiyorum. Çok fena tipi var.
Eren de görseydi keşke
-
Hocam esenlerde görür değil mi bunu 5 e kadar uyumayı düsünmüyorum
Hocam oluşumlar her bölgeyi etkiler. Radar çok güzel. Ayrıca kütleler karada güç kazanıyor gibi yoksa bu kdar yoğun bir yağış olmazdı konumumda
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kütleler yaklaşıyor konumuna yuserdo
-
Şimdiden hayırlı olsun maksimum 10 15 er dakikalık kesinti ile bol bol yağış alacağız
-
Hocam oluşumlar her bölgeyi etkiler. Radar çok güzel. Ayrıca kütleler karada güç kazanıyor gibi yoksa bu kdar yoğun bir yağış olmazdı konumumda
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kütleler yaklaşıyor konumuna yuserdo
İnşallah hocam dün gece cok iyi yağdı karşı bina bile gözükmedi bir ara umarım bu gece daha fazlası olur suan yerler buz tutmus durumda
-
Böyle yağsın 1 hafta bile uykusuz kalırım muazzam...
Dışarıda hiçbir şeyi göremiyorum. Çok fena tipi var.
Eren de görseydi keşke
Şunu yazdığım sıralar 37dbz kütle geçişi olmuş
-