wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-

Uçuk senaryolar azalmış 500hpada düşüş var. Dahada iyi olacaktır inşaallah

Uzun süredir görmediğimiz tarzda bir diyagram, arşivlenir.
-
Peki hocam dek sisteminde en iyi rüzgar nedir poyraz olursa poyraz sıcaklığı yükseltme yapmıyor mu kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum

Hocam konuma göre değişir fakat poyraz özelinde konuşursak;
Karadenizin ılıman havasını ve nemi İstanbul'a pompalıyor doğrudan bu yüzden DEK sistemlerinde üst seviyede -12/-14 arası bir soğuma DEK vurmadığı anlarda erimeyi önelemek için önemli. Veya izobarlar daha sık olmalı bu sayede daha sık yağış alırız, yağış durmadığı için soğumada daha etkili olur.
-
Bence en iyisi karayel değilmi hocam
Cephesel yağışta evet dek sistemlerinde İstanbul'a yaramaz
-
Sarıyer poyrazlı sistemlerde nasıl oluyor
2021 Şubat'ta bile dek bandı yakalayamamıştık. Sistemin son sabahı gelen 2-3 kütle kurtarmıştı bizi
-
Daha neler poyrazı karşıdan almıyor mu, üstü olur muhtemel en kötü yer 10 üstü almalı:)
Şaka yapıyorum hocam

Arkadaşlar anlamıştır beni DEK sistemlerinden nefret ederim yaramıyor hiç konumuma ama tabi 3-4 cmde olmaz herhalde bu sistemde

-
Sarıyer 3-4 cm o zaman
En iyi DEK sistemine bile böyle yaklaşıyorum ne yaptın bana Sarıyer
-
Sarıyer 3-4 cm o zaman
-
-
-
İcon sabaha göre batılı.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
ICON ÖĞLE

ICON SABAH

Ara çıktı çok daha olumlu hem soğuma daha güneyde hem de batılamayla beraber daha fazla ilimiz faydalanırdı devamında
-
Hayırlı sabahlar ecmwf sabah müthiş gelmiş gfs den de aynı dönüşü bekliyorum öğle

Sen bekliyorsan döner

-
ben 1yıl kastım sildim sonra

Ben telefona 1 uygulama inidirince silemeyenlerdenim

7 yıllık süreçte 3 telefon değiştim hepsine indirmiştim

-
Kilitli değilse en son 50 dolar dı tanesi listelemelerle 100 ü geçer rahat rahat
İyiymiş biz dediğin gibi yıllardır 7 kişilik bir ağda kasıyoruz. Ara verdiğimiz dönemler oldu ama genelinde baya kasmıştık