Panathinaikos - Shaktar maçının galibi Samsunspor ile oynayacak Arda Turan'ın bir kez daha Türk bir takıma rakip olma olasılığı bence yüksek
Samsun başkanından nefret ederim ama kulubü severim. İnşaallah Samsun tur atlar yakışır 55'e
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPanathinaikos - Shaktar maçının galibi Samsunspor ile oynayacak Arda Turan'ın bir kez daha Türk bir takıma rakip olma olasılığı bence yüksek
Samsun başkanından nefret ederim ama kulubü severim. İnşaallah Samsun tur atlar yakışır 55'e
Hayırlı günler
Dayı hala bırakmadın model paylaşmayı, emeğine sağlık 🫡
Gökgürlemeleri duyuluyor
Bugün 3-4 damla düştü Sarıyer'e
Şu an çok güzel yağış var…
Sürpriz bir kütle ve mis gibi toprak kokusu 😊
Bugün 3-4 damla düştü Sarıyer'e
En büyük sebep başkan ama geçen seneden beri ole hocanın hiç bir dokunuşu yok
Yüzde 99 yarin hocayı kovarlar tahmini düşüncem sergen yada şenol hoca gelir
Sergen geldiği an kombinem falan umrumda olmaz… Maçlara gitmeyeceğim. Buradan falan isteyen olursa devredebilirim hakkım yettikçe 😊
wriscuttern bu sene daha iyilerine darısı
Cephenin ardından gelecek muazzam DEK’ler için skew-t analizi yapacağım günü, iple çekiyorum…
Ocak sistemindeki kar kalitesi muazzamdı... 2017'den sonra konumum için en iyisi
Yağış düşmedi ama günün sıcak saatlerinde bulutlanma fazlaydı. Nem olsada rüzgar güzel esiyor
Niğde Ulukışla’dayım. Sel götürüyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
citroen jumper ?
Yakında bize de biri yazılır yönetim transfer yapmıyor gibi bir şey geçen sene ki kadroyla gidiyoruz aşağı yukarı ve Fatih Tekke'nin başarılı olması çok zor
İstikrar olmadan başarı imkansız. Belki Ole doğru hoca değil eyvallah. Ama elindeki kadroya istediği 3 ana transferin ikisini yapmadan, çorap değiştirir gibi hoca değiştirip başarı bekleyemezsin. Beşiktaş kulübü ciddiyetini kaybetti maalesef. Geçen hafta demiştim ya “Beşiktaş futbol aklı kazanıyor” çok büyük yanılmışım…
Madem ilk resmi maçta hoca konuşacağız ?
Ne diye Ole ile kampa gittik ?
Sorulacak çok soru var Serdal Adalı’ya, umarım hocayı göndermek gibi bir hata yapmaz…
Temmuz ayında ciddi ciddi hoca konuşuyoruz ve Sergen Yalçın falan deniyor…
Şampiyonlar liginde kendi kurdurduğu kadro ile 0 çekti. Rio Ave - PAOK gibi rakiplere elendi. Yayınlarda yaptığı açıklamalarla kendini Fenerbahçe hocalığına yamamaya çalıştı.
Ben böyle birini Beşiktaş hocası olarak görmek istemiyorum !
Sergen Yalçın: "Ex'ten next olmaz. Kulüplere de söylüyorum, bu cümleyi iyi anlayın. 'Ex'ten next olmaz', çok doğru bir sözdür."
Beşiktaş JK