• Stadyumdaki atmosfer…

En son Lyon maç önünde bu kadar sağlam bir görüntü görmüştüm. Özellikle güney kale arkası müthiş, almanlar yıllardır yapamadığımız tribünü yapıyor.

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Stadyumdaki atmosfer…

En son Lyon maç önünde bu kadar sağlam bir görüntü görmüştüm. Özellikle güney kale arkası müthiş, almanlar yıllardır yapamadığımız tribünü yapıyor.

Eşsiz bir atmosferdi

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Taraftarın sabri kalmadı en önemli sebep bu. Güçlü bir yönetim şart. Güçlü yönetim ile birlikte iyi bir hoca da şart. Saha Fenerbahçe taraftarıni çok etkiliyor artik. Son dakikada yenilen goller vs. O yüzden iyi bir yönetim iyi bir hoca mücadeleci güçlü bir kadro kurulup şampiyon olmalı artik fener. safi - conte diyorlar . safiyi desteklemiyorum Aziz baskan karsisinda ama Conte ismi kafamı karıştırdı . Ama Safiden nasıl başkan olur onu bilemem

hocam taraftarın sabrı kalmadı da sürekli öncekinden daha fazla harcama da var gençleri satabilirsin ama yaşlılar ne kadar eder şüpheli ekonomi artık zorlanmaya başlar bir süre sonra ligden önceki hedef şampiyonlar ligine kalmak olmalı bence anca orası dengeler o harcamayı biraz.

لا إله إلا الله محمد رسول الله Lâ İlâhe İllallah, Muhammedün Rasûlullah

Bilgisayar Mühendisi Öğrencisi

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Crystal Palace sezon başı Avrupa ligi bileti almasına rağmen Lyon ile sahipleri aynı olunca konferansa düşürülmüştü şimdi şampiyon olarak Avrupa'ya dönüyolar.

لا إله إلا الله محمد رسول الله Lâ İlâhe İllallah, Muhammedün Rasûlullah

Bilgisayar Mühendisi Öğrencisi

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Para her türlü gelir ,yeterki neyiz,ne değiliz onun farkına varalım..

Aslında herkes de biliyor ama kulüpler üzerinden o kadar rant peşinde olanlar varki asla buna müsade etmezler.. Ortalık karışır bizi taraftar olarak "istemiyor"diye öne çıkarırlar bu iş bizde böyle de devam eder ,lakin nereye kadar? Yani bizim kulüpler ne zaman satılır?

Dünyanın en kazma ligi,vurdu kırdısı olan Lig,bir kaç takımı hariç kimsenin kaale almadığı Lig Dünya'nın göz bebeği oldu.. Yaptığı global yayın satışları Dünyalar kadar paraya tekabül ediyor.Sebebi ise kulüplerin satılması, büyük paralarla işe karışan kulüp sahiplerinin yıldız kaliteli ayaklara yüksek ücretler vererek o lige katmaları..

Neden olmasın?borç batağında olan kulüpler bu işe eninde sonunda evet derler ama ne zaman?

İngiltere buyrun, başıboş takım yok...Ya sahibi var,ya belli hisseleri satılmış veya hissesi fazla olan söz sahibi veya en fazla hissesi olan kulüp başkanı vesaire vesaire

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Resmi Gönderi

Resmen terbiyesizlik,bu bir maç değil tiyatro adeta.

Arsenal hakem tarafından biçiliyor. PSG kupayı alırsa hiç bir şey ifade etmiyor..

Adalet varsa kupa Arsenal'ın olmalı

Çok doğru. Arsenali günahım kadar sevmem ama hakem dün çok kötüydü. Tabii ki penaltılarda kaybetmek de kötü oldu