Buzlanmaya dikkat edelim, gece boyu ara ara kütleler uğrayacak. Yağış az ama tutma oranı yüksek.
GFS diyagramında kararsızlık hakim (her zamanki gibi 🙃) Mart ayında olduğumuzu ve kışın bitmesine az bir zaman kaldığını unutmadan takibe başlanabilir 🫡
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBuzlanmaya dikkat edelim, gece boyu ara ara kütleler uğrayacak. Yağış az ama tutma oranı yüksek.
GFS diyagramında kararsızlık hakim (her zamanki gibi 🙃) Mart ayında olduğumuzu ve kışın bitmesine az bir zaman kaldığını unutmadan takibe başlanabilir 🫡
Üzerime gelen kütle batıya doğru genişleyip 35dbz oldu beni boş geçti 🙃
Çatalcaya kadar genişlemiş 😬
Üzerime gelen kütle batıya doğru genişleyip 35dbz oldu beni boş geçti 🙃
Daha Çok GösterBu sistemin en uzun buz sarkıtı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Boğaza bakış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Maslak - Levente bakış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kardan eleman
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ben kendiminkileri ekliyorum abi Whisper
Ney hocam imkansız olan
Dün gece örtü olmaması hatta şöyle diyim direkt bu sistemde örtü olmaması. Değişik.
Sinan abi diyorsa vardır bir şeyler. Eren de mart 7-14 arası bir şeyle olabilirin sinyalini vermişti sanırım. Ama ha doğuladı ha batıladı kuzeyde kaldı güneye indi falan derken bana bu kadarı yeterli, oraj takibini bekliyorum 🥱
İnşallah hocam çünkü dün gecede örtü olmadı düzgün yağış olmadı
İmkansız.
Ağaç dallarının beyazlaması doğrudan havaya sokuyor insanı, çok güzel duruyor. Az önceki kısa süreli yağışta bembeyaz oldular tekrardan
bant yakaladım wriscuttern 1 saatlik
Ben nasıl yakalayamadım aynı hatta 😅
Oluşumlar olmaya devam eder ama Yalova’ya kadar inemeyebilir. Bugün sistemin en etkili kısmıydı. Net bir şey söylemek zor radar takip et
10 dakikalık bir kar geçiş oldu, eriyen yerleri imceden beyazlattı
Yapmasam olmazdı 🙂🦅
Bu sistemin en uzun buz sarkıtı
Boğaza bakış
Maslak - Levente bakış
Kardan eleman
Konumum için 2021 şubatın en sağlam örtü olduğu anından iyi değil ama yağış, radar takibi ve kar kalitesine vs.. baktığımızda kat kat daha iyi.
2019 şubata benzer bir sistem oldu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sarıyerde -10 derece var
Tam üstümde la