Bir Akdeniz insanı olarak ben tatmin oldum darısı diğer sistemlere 💜
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
Tam bir rakım sistemi 200 metrede 25-30cm ölçtüm habipler tarafı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Tam bir rakım sistemi 200 metrede 25-30cm ölçtüm habipler tarafı
Bunu yazıyordum ben de. Yağış daha az olduğu için boğazda rakımsal fark düşük. Ama geri kalan yerlerde rakım farkı bariz belli.
-
Çatalca beklenti altındamı yoksa üstünde wriscuttern
-
Çatalca beklenti altındamı yoksa üstünde wriscuttern
İyi bir örtü almıştır ama beklediğim radar görüntüsü Çatalca - Silivri hattı için oluşmadı. Emin değilim ama bence ULL konumunda ufak bir sapma oldu. O kısıma beklediğim bant biraz daha doğuda oluşup Avrupa yakası iç kesimlerini gömdü 🫡
-
Aydos 24 cm 🥶
Merkez 8 cm 😮
Ve 1 cm ile Sarıyer’in garibanlık 🤓
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
yıldız teknik üniversitesi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Orta şiddette kar devam ediyor
-
Aydos 24 cm 🥶
Merkez 8 cm 😮
Ve 1 cm ile Sarıyer’in garibanlık 🤓
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu değerlerde pek doğru değil gibi
-
Bu değerlerde pek doğru değil gibi
Bence de merkez 8 cm imkansız. Hatalı veri girişi vardır.
-
mgm nin sultangazi için eyüpsultan verilerini kullanması çok kötü güngören 1.2 sultangazi 1.9 gösteriyor oysa ki sultangazinin rakımı +150
-
mgm nin sultangazi için eyüpsultan verilerini kullanması çok kötü güngören 1.2 sultangazi 1.9 gösteriyor oysa ki sultangazinin rakımı +150
Çok saçma gerçekten termometre sipariş edicem bu yüzden
-
Sağlam kütle giriyor boğazdan ama sıcaklık uygun değil.
-
alibeyköy barajına koymuslar termometreyi oralar 50-60 rakım oysaki s.gazinin büyük çoğunluğu +130 rakımda bulunuyor
-