Herkese merhaba, bu sene kış sezonu 2,5 üst biter mi?😂😂
Karşılıklı gol olur, italya türkiye ms2
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHerkese merhaba, bu sene kış sezonu 2,5 üst biter mi?😂😂
Karşılıklı gol olur, italya türkiye ms2
Bu senaryonun 2m tempi -12 İstanbulda bile 🥶🥶 Semih Ö.
Eurovision tarihinin bizim adımıza en iyi performansı, her izleyişimde nasıl 2. olduğumuza anlam veremiyorum
Statta olacak var mı bugün, kuzey üstteyim
Aklıma Beşiktaş 3-3 Benfica maçı geldi, aynı hisle gözlerim doldu maçı izlerken. Keşke o günlere geri dönse Beşiktaş…
Hayırlı geceler herkese
Kısa bir video , güzel bir yağış
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
O sene şu videoyu izlerken camdan atan 2 3 kar tanesini izleyerek üzülüyordum, İstanbul’da 🥲
Yarın KPSS açıklanıyormuş, sınava giren tüm abilerim ablalarım istediğiniz sonuçları alırsınız inşaallah ![]()
15-17 Aralık 😎❄️
Hasan61 mesajımı beğenip konuyu hatırlattığına göre sallayalım bakalım. 17 Aralık 2022 İstanbul’a ilk kar düşecek
hişşt bir kaç kişi daha yazsın 17 aralık totemi
Galeride ne kadar güzel fotolar videolar varmış ![]()
Motive & Jefe CHORBA muazzam klip harika rap. Yılın projesi olmuş net !!
DÜNYA ŞAMPİYONUYUZ
![]()
UEFA 2024 Resmî Hesabı Turkey değil Türkiye diye paylaşım yaptı
Üçüncü oluruz belki
Timelapse kar videoları, karda bisiklet vlogları izleyip duruyorum 2 gündür. Ben çok özledim sanırım ❄️🥶
Hadi sizi eskilere götürim :D Gökhan Abur - diğer tabilrlere bazı kişiler boru sesli adam diyorlar
Sol alta bakınca asıl konudan koptum