wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam sizin oraya da yukarıdan gelo
Avrupa yakası bol bol nasiplenir inşaallah orası için fiyasko bir gün oldu. Banada düşerse 3 5 bir şeyler, hayır demem
-
Athena Kartepe gidilir ya çok kasma Snowreis41 tek kalsın konuda
-
Valla ben de sabah 7'den beri ayaktayım. 4 saatlik uykuyla İstanbul'a gelecek kütlelere kadar bekleyebilir miyim ?
Sanmıyorum ama deneyeceğim
-
Marmara konusunda Athena Snowreis41
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Geldiğin günden beri kar yağıyor hocam
-
IzlandaArpege’nin gösterdiği hareketi açıklayan bir rüzgar profili, teşekkürler 🫡
-
Rüzgar yıldıza döndü tam ortadan inecek
Poyraza dönecek. Batı karadenizdeki AB alanı gittikçe yaklaşıyor ve bize yaklaştıkça yağış için şartlar iyileşiyor.
-
İsmini söylememde sakınca var mı bilmiyorum, Kutay Mıhlıardıç hocanın bahsettiği AB alanı etkisiyle gelişen kütlelere benziyorlar yani klasik DEK oluşumuna benzetemedim. Hafif bir yay çizerek gece geç saatlerde ilimize ulaşır. Karaya yaklaştığında GD yönlü hareket edecekler Arpegeye göre
-
Snowreis41 Etraf karardı tekrardan geliyo fena 15 dklık
Gece olmuştur
-
Eyüp deplasmanına geldik fotoğraf çekemeyecek kadar soğuk ama boğazımız patlayana kadar BEŞİKTAŞ 🦅
-
Sistemi konumum adına kapattım. Hayatımda emek ederek zaman harcayıp takip ettiğim ve en fiyasko çıkan sistem.
Herkese iyi forumlarSistemin en etkili anlarına girmeye başladığımız şu saatlerde sistemi bitirmek biraz fazla olmuş hocam ama tabii ki sizin fikriniz.
Maalesef sistem son 96 saatteki gibi bile gelse daha etkili olacaktı ama bu dilimde dahada doğulayarak ortalama bir sisteme dönüştü İstanbul için.
Ek olarak DEK sistemleri 17-18 Şubat 2015 gibi olmadığı sürece, cephe sonrası gelmesi daha iyi. Başka bir deyişle pastanın üzerine çilek olmalı, aksi halde dramatik farklar oluşabiliyor konumlar arasında 🫡 -
Rüzgar poyraza dönmücek sanırım
Çekirdeğin girişiyle ilerleyen saatlerde hakim rüzgar yönü poyraz
-
Buzlanmaya dikkat ⚠️
Deniz seviyesinde bile buzlanma başladı bu saatlerde.
Eren şu an düne benzer bir kütle vursa neler olur neler 🙂
-
Zaten şuanda beyaz örtü var bi 5-10 cm arası
Göremeyen yerlerde var hocam sizin sorunuzla beraber orayıda cevaplamıi oldum. Boğaz hattı güzel gidiyor bu sistemde