Yazmays kalmadı yagıs almaya başladık
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
- Resmi Gönderi
Abi esenyurt 130 m e vurur mu yoksa yatalım mı
takibime gore en gec 02-03 e kadar inmesi gerekir. ama daha erkende olabilir. suan genisliliyor. bu sistem daha yeni girdi sayilir zaten.
-
mehmet civan abi yalova ya kar yağmıyo yağıcak mı cam da oturdum bekliyorum yağmasını
-
- Resmi Gönderi
mehmet civan abi yalova ya kar yağmıyo yağıcak mı cam da oturdum bekliyorum yağmasını
yalova adeta microklima sehri. biraz benim memlekete benziyor yagarsa tam yagar yagmazsa yok cagri. sicaklik sorunu var sizde ne yazikki
-
Esenlerde yoğun yağış var
Darısı bana inş
-
- Resmi Gönderi
Esenlerde yoğun yağış var
Sinan nnnnnnn gak üle gar varmış 
-
Gerçekten çok kötü😧
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Boğaza doğru yaklaşan bir şey var bakalım nereyi ortalayacak 😬
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gerçekten çok kötü😧
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Y’a Istanbul konusuna yorum yapıyorsun bari kendi şehrin için mi ist için mi kötü onu da açıkla yani
-
Boğaza doğru yaklaşan bir şey var bakalım nereyi ortalayacak 😬
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kanka allah aşkına ben kar görmicem mi bu sistemde de hala bekliyorum camda

-
Boğaz hattının kıyısından kenarından geçip gidecekk kocamaan bir bantt
Halkalı'da orta şekerli bir yağış var, beyazlamalar mevcut.❄️❄️❄️
-
Eyyy ahali uyanın, özellikle Avrupa yakası için konuşuyorum,radarda bize doğru bir şey yaklaşıyor.
-
Uyandım kadamın üstünde yeşil kütleler varrr
-
Felaket bir tipi var Halkalı'da.Burası iptal.❄️❄️❄️
-