UEFA 2024 Resmî Hesabı Turkey değil Türkiye diye paylaşım yaptı
Üçüncü oluruz belki
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUEFA 2024 Resmî Hesabı Turkey değil Türkiye diye paylaşım yaptı
Üçüncü oluruz belki
Timelapse kar videoları, karda bisiklet vlogları izleyip duruyorum 2 gündür. Ben çok özledim sanırım ❄️🥶
Hadi sizi eskilere götürim :D Gökhan Abur - diğer tabilrlere bazı kişiler boru sesli adam diyorlar
Sol alta bakınca asıl konudan koptum
Sinan hocam gene ne icat ettin ?
vay be haritada bile gözükmeyen bir ülke olan faroe adalarındanda dayak yedik ya teknik trektörden tut tff sine hatta kenarda top toplayıcı çocuklara kadar milli takıma hizmet eden kim varsa bu gece istifa etmeli.Ne hallere geldik yahu bu kadarınada milyon kere pes.😡😡😡😠😠
Öyle deme abi yabancı kuralı kurtaracak bizi
Şuan konumumda hava sarı-pembe, yağmur,dolu,şimşek,yıldırım,gökgürültüsü,güneş, gökkuşağı ne ararsanız var…
Bu konuda çok ama çok haklısın Semih Ö. şehir takımlarına daha çok destek verilmesi lazım. Yazdıklarının altına imzamı atarım :olumlu:
Komiksiniz. Başarılı olsunda çıksın o zaman ?
Aleykümselam Hasan
Ben anlamam bana demezsin zaten de
Nerde foto?
Güzel etmişsin Wriscuttern
Abi atmak istemedim ya. Pek sevmiyorum kendimi paylaşmayı, bu foruma özel bir durum değil sosyal medyamda bomboştur
Az önce Atatürk Kent Ormanında Ryan Babelle karşılaştım, fotoğraf çekindik gitti köpek gezdiriyodu
Saatte çok güzelmiş
4320 tane takla atar
Bilimsel olarak 20 derecenin altında olan bir sıcaklık insanı üşütmek için yeterlidir.
Kaynak verebilir misin ?
Bence üşümek öznel bir durum
Gece vakti kısa kolluyla 7 Eylül gecesi dışarı çıkamazsın Türkiyedeki sıcaklıklar..
İstanbulda 18 19 derece civarında
kısa kolla gezerim o havada, hafiften üşütür en sevdiğim
Bu Spotify neden öğrenci olduğumu doğrulamıyo ya
Sıcak duş gibisi yok. Hem kaslarım gevşedi rahatladım, hemde tatlı bir uyku getirdi.. Birazdan uyuyacağım.
Yaz kış duş hava farketmez her yerde soğukçuyum