Whisper abi o buzu görmek için her şeyi yaparım. Çok seviyorum bu şekildeki buz sarkıtlarını 2017'de istanbulda 1 metreye yakın sarkıtlar görmüştüm, o günden beri bu fotoğraftaki kadarını bile görmedim
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Kocaeli gölcük te hafif kar yağışı etkili oluyor
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Kocaeli gölcük te hafif kar yağışı etkili oluyor
Gözün aydın olsun Yusuf,daha fazlası da gelir inşallah.
-
Gözün aydın olsun Yusuf,daha fazlası da gelir inşallah.
Bu kadarı bile mutlu olmama yetti
-
Biri kar mı dedi Gedikkaya her zaman ilk beyazlar unutulmasın
HS li paylaşım yarın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Fotoğrafı sabah çekmiştim. Ankara Elmadağ 🙂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gedikkaya dan yola çıkarak söylüyorum potansiyeli fazla gibi 0 dereceye yaklaştı ondan sonra tutacak yarın tati haberi gelebilir
-
Hayat işte,Yüzümüz güldüde bizim.Yuregimiz gülmedi
-
Hayat işte,Yüzümüz güldüde bizim.Yuregimiz gülmedi
Hocam senin o tarafta durumlar nasıl:)
-
Gedikkaya için potansiyeli büyük neden çünkü en son 2017-2019 da gördüm sabah yağıp sabah tuttuğunu akşam işimiz kolaylaştı
-
Hocam senin o tarafta durumlar nasıl:)
Kalbimi soruyorsan yaralı, kar durumunu soruyorsan Samsun'da değilim Eskişehir'deyim burasi da buz gibi
-
Kar yoğunlaştı çok güzel yağıyor youtubeye paylaşıp buraya aticam videoyu
-
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Çimler beyazladııı çok mutluyum şuannnnnnnnn
-
Hiç beklemiyordum çok şaşırdım çimler bile beyazladı
-