Eren değil 1 saat 1 ay şöyle yağsa gene tutmaz 😅
Seyretmesi güzel
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEren değil 1 saat 1 ay şöyle yağsa gene tutmaz 😅
Seyretmesi güzel
Karayelli DEK. Üst seviye muazzam soğuktu o sistemde hatta MGM gökgürültülü kar ikonu koymuştu (bulursam atıcam). Tekrar tekrar söylüyorum, konumumda 2017 sonrası yaşadığım en iyi sistemdi.
2021 16 ocak sistemiydi sanırım çoğu yerde etkili olmuştu esenler sadece sistemin son günüydü o zaman bi 5cm falan almıştı o günden beri esenlere kar konusunda güvenmiyorum
Karayelli DEK. Üst seviye muazzam soğuktu o sistemde hatta MGM gökgürültülü kar ikonu koymuştu (bulursam atıcam). Tekrar tekrar söylüyorum, konumumda 2017 sonrası yaşadığım en iyi sistemdi.
Kütleler neden eski dekler gibi güçlü değil ya
Üst seviyedeki soğuma yılbaşıyla kıyas edilemeyecek kadar yetersiz en büyük etken bu.
Rakımdan ziyade etkili yağışta yakalayamıyoruz bir şekilde Eren
Neyse biraz Gülsuyu atalım keyfimiz yerine gelsin ![]()
Sozyureks fikrime katılmış ![]()
Konumum için bir yorum yapıcam bunu belirtmezsem muhtemelen linç yerim ![]()
Bu sistem özelinde konuşmuyorum ama Sarıyer'e yıldız poyraz DEK çok yaramıyor. Hem sıcaklık sorun hem de bant yakalamak sorun. Arada tek tük vuran kütlelerle geçiniyoruz, bir süredir poyrazlı yıldızlı DEK sistemleri benim için böyle geçiyor.
Fakat karayel olduğunda, denizin ılıman etkisi ortadan kalkıyor, üst seviyedeki soğuk iyice sokulduğu için kütlelerin konvektiviteside artıyor yani karın yerde tutunması iyice kolaylaşıyor. Sarıyer bu tarz sistemlerde bir şekilde DEK kapıp beni her seferinde şaşırtmayı başardı. En yakın örneği 1 Ocak 2026
Eren katılır mı bilemem ?
Hala aynı yağıyor
Radara bak
toz yağıyor 1-2 saattir wriscuttern
Aynı devam önce batımız sonra doğumuz sağlam bant yakaladı.
radara noldu öyle ya birden bomboş kaldı :D
Rüzgar yıldıza dönüyor
İstanbul sınırları içerisinde sıcaklık farkı 8.1 derece
Hocam akşama Nolcak kimse bişe demiyor akşam gece
Konuyu düzgün okursan görebilirsin, 1 sayfa olmadı yazılalı 👍
inşallah akşam daha iyisi olur şuan bile sıcaklık 0.2
Avrupa anadolu keskin bir sıcaklık farkı var.