- Resmi Gönderi
Koca boşluk var hocam 😅
Esenler böyle sistemlerde şaşırtmaz bazen ters eder beni 🤨
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKoca boşluk var hocam 😅
Geceyi kapatıp yatacam sanırsam bu nedir yaw 😅
Kütleler neden eski dekler gibi güçlü değil ya
Üst seviyedeki soğuma yılbaşıyla kıyas edilemeyecek kadar yetersiz en büyük etken bu.
2021 16 ocak sistemiydi sanırım çoğu yerde etkili olmuştu esenler sadece sistemin son günüydü o zaman bi 5cm falan almıştı o günden beri esenlere kar konusunda güvenmiyorum
Bana göre değil abi dek yağışı bir yağıyor duruyor sonra eriyor
2021 16 ocak sistemiydi sanırım çoğu yerde etkili olmuştu esenler sadece sistemin son günüydü o zaman bi 5cm falan almıştı o günden beri esenlere kar konusunda güvenmiyorum
Karayelli DEK. Üst seviye muazzam soğuktu o sistemde hatta MGM gökgürültülü kar ikonu koymuştu (bulursam atıcam). Tekrar tekrar söylüyorum, konumumda 2017 sonrası yaşadığım en iyi sistemdi.
Karayelli DEK. Üst seviye muazzam soğuktu o sistemde hatta MGM gökgürültülü kar ikonu koymuştu (bulursam atıcam). Tekrar tekrar söylüyorum, konumumda 2017 sonrası yaşadığım en iyi sistemdi.
Eren değil 1 saat 1 ay şöyle yağsa gene tutmaz 😅
Seyretmesi güzel
Ufak çaplı vortex falanmı var acaba radar çok garip
radar en dolgun anında
Şu ana kadar beklentinin yüksek olduğu yerler (Çatalca civarı) beklenenin altında, bekletinin düşük olduğu yerler (pendik maltepe) beklenenin üstünde gidiyor.
Kütleler cılız şekilde devam ediyor ve radara bakılırsa güneye sarkamıyor. Sadece anadolu yakasının doğusuna akan bant içerisinde etkili kütleler oluştu.
sabaha çatılarda buz sarkıtları oluşabilir
Sanki cephe iniyor gibi bencede bu tarz bi basınç alanı var.
19 şubattaki gibi olsa keşke
Şu ana kadar beklentinin yüksek olduğu yerler (Çatalca civarı) beklenenin altında, bekletinin düşük olduğu yerler (pendik maltepe) beklenenin üstünde gidiyor.
Kütleler cılız şekilde devam ediyor ve radara bakılırsa güneye sarkamıyor. Sadece anadolu yakasının doğusuna akan bant içerisinde etkili kütleler oluştu.
Evet güneeye sarkmadan eriyor