Pes 21
Mobilin en iyisi :olumlu:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPes 21
Mobilin en iyisi :olumlu:
12 cm… Havalı
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı sahurlar
wriscuttern nasıldı?
MSÜ’yü soruyorsan girmedim dostum senin nasıldı ?
onlardan bi tanesi begeni atan wriscuttern. dunmuydu onceki gunmuydu 9 ay nasil beklicez diye yazmisti
daha simdiden baslamis.
sariyerde yikildi bu sene 15 gun karliydi en az
9 ay durmadan kar yağsa gıkım çıkmaz abi öyle bir sevda bizimkisi
MSÜ’ye giren arkadaşlara başarılar
bu arada arkadaslar saglam bir grip atlatiyorum. grip cok farkli haberiniz olsun. burnum 3 gundur hic bir sekilde durmadi surekli akti burnumun uclari yara oldu dip taraflari kanama yapiyor. aman ha covid gecti diye onlemleri es gecmeyin. bu aksam kendime gelmeye basladim yavas yavas. terler icerisinde yatiyordum gunlerdir. dikkat !!
ilac marka modeli ermeyi sevmem lakinj aklinizda biulunsun anti histaminik icerikli bazi ilaclar calisiyor sadece bende aferim sinus etki etti oda sadece ufak bir rahatlama. tabi doktor kontrolunde
Çok geçmiş olsun abi ben de geçen hafta sağlam bir grip geçirdim burun tıkanıklığından koku bile alamıyodum. Hızlı test yaptım covid değildim hala covirginim ama 3 4 yıldır böyle grip olmamıştım
Dün TÖDER e girdik. Ayt çok iyi olmasa da TYT de minimum 85 net gelir diye düşünüyorum. Matematik'te 36 soru işaretledim emin bir şekilde. Matematiği toparladım toparlamasına 37 38 40 yaptığım Türkçe düştü 28 29 30 lara. Bu ay sağlam bir ayt çalışmasıyla birlikte paragraf problem de götürürsem bir aya kadar TYT de 100 ayt de 50 netleri görebileceğimi düşünüyorum. Zor ama bakalım. YKS22 tayfa. Sizde durumlar ne? Yazın bakalım🙂
TYT’de Türkçe hariç sıkıntım yok. Minimum 65 net geliyor her denemede bu da benim için yeterli sayılır.
AYT kimyada sadece elektrokimya çalışıyorum. Matematik minimum 25 geliyor son 2 deneme 31.25 34.5 geldi. Fizik 3 5 net geliyor istediğim seviyelerde diyebilirim, biyoloji ise minimum 9 devam
En son 3D denemesi çözdüm netler şöyle;
Türkçe 23.25
Matematik 27.75
Sosyal 13
Fen 6.5
Matematik 34.5
Fizik 4.5
Kimya 1
Biyoloji 9.75
Burak Yılmaz milli takımı bıraktığını açıkladı.
Çok yazık oldu çok
Burak’ın penaltısı kaçtıktan sonra 20 yıldır ağzına sigara sürmeyen babam balkona çıkıp sigara yaktı
Esenyutta bugün öğleden sonra karla karışık yağdı lapa şeklinde
Sarıyer’de hem bu sabah hem de dün sabah aynı şekilde yağış oldu
Of ya şimdi 9 ay nasıl geçecek
THE_AZOR hayırlı olsun başarılar reis
Takip edilecek bir tarih varsa oda 12 Nisan civarları 2 gün önce 2 sonra 10 15 Nisan’da gelebilecek bir sistem daha olabilir. Günümüz şartlarına görede rakım sistemi olabilir amaç kar topu oynamak değil.
Havada kar ? Geçen sene 8 nisanda yağmıştı
Valla ben takibi bıraktım. Sonraki sezon inşallah Ankara veya Eskişehir için yapıcam takibimi. Sahi Accu kış tahmini ne zaman yayımlanıyor 😆😆🏃🏻♂️
Haftaya yayınlayacakmış 🤠
Ocak 2017 de çektiğim bir videodan aldım bu görüntüleri. Video çektikten sonra tekrar yoğun kar başlamıştı, videoda gördüğünüz çoğu yer bizim temizlememize rağmen dolan yerler.
Mesela bu fotoğrafta gözüken yol üzerinde biz oynadığımız için sadece buz kalmıştı baya büyük bir kardan adam yapmıştık, dizi geçiyordu kar. Keşke o zamanlar kendi telefonum olsaydı bir sürü fotoğraf çekerdim.
Burası temizlenemeden önce o çöp kovası görünmüyordu, duvarı aşmıştı derinlik.