Yarın KPSS açıklanıyormuş, sınava giren tüm abilerim ablalarım istediğiniz sonuçları alırsınız inşaallah ![]()
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
15-17 Aralık 😎❄️
Hasan61 mesajımı beğenip konuyu hatırlattığına göre sallayalım bakalım. 17 Aralık 2022 İstanbul’a ilk kar düşecek

hişşt bir kaç kişi daha yazsın 17 aralık totemi
-
Galeride ne kadar güzel fotolar videolar varmış

-
Motive & Jefe CHORBA muazzam klip harika rap. Yılın projesi olmuş net !!
-
Vay be zamanında efsaneye kastığım çarı 500’e satmıştım 🥲
TR ilk 200 görmüştüm 1 sezon. Hesabı sattıktan sonra tekrar başladım, en son th10 ya da th11 fulleyip bırakmıştım
-
DÜNYA ŞAMPİYONUYUZ

-
UEFA 2024 Resmî Hesabı Turkey değil Türkiye diye paylaşım yaptı
Üçüncü oluruz belki
-
Timelapse kar videoları, karda bisiklet vlogları izleyip duruyorum 2 gündür. Ben çok özledim sanırım ❄️🥶
-
Hadi sizi eskilere götürim :D Gökhan Abur - diğer tabilrlere bazı kişiler boru sesli adam diyorlar
Sol alta bakınca asıl konudan koptum
-
Sinan hocam gene ne icat ettin ?
-
vay be haritada bile gözükmeyen bir ülke olan faroe adalarındanda dayak yedik ya teknik trektörden tut tff sine hatta kenarda top toplayıcı çocuklara kadar milli takıma hizmet eden kim varsa bu gece istifa etmeli.Ne hallere geldik yahu bu kadarınada milyon kere pes.😡😡😡😠😠
Öyle deme abi yabancı kuralı kurtaracak bizi

-
Şuan konumumda hava sarı-pembe, yağmur,dolu,şimşek,yıldırım,gökgürültüsü,güneş, gökkuşağı ne ararsanız var…
-
Bu konuda çok ama çok haklısın Semih Ö. şehir takımlarına daha çok destek verilmesi lazım. Yazdıklarının altına imzamı atarım :olumlu:
-
Komiksiniz. Başarılı olsunda çıksın o zaman ?
-
Aleykümselam Hasan
Ben anlamam bana demezsin zaten de

Nerde foto?
Güzel etmişsin Wriscuttern
Abi atmak istemedim ya. Pek sevmiyorum kendimi paylaşmayı, bu foruma özel bir durum değil sosyal medyamda bomboştur