Of ya şimdi 9 ay nasıl geçecek ![]()
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
THE_AZOR hayırlı olsun başarılar reis
-
Takip edilecek bir tarih varsa oda 12 Nisan civarları 2 gün önce 2 sonra 10 15 Nisan’da gelebilecek bir sistem daha olabilir. Günümüz şartlarına görede rakım sistemi olabilir amaç kar topu oynamak değil.
Havada kar ? Geçen sene 8 nisanda yağmıştı

-
Valla ben takibi bıraktım. Sonraki sezon inşallah Ankara veya Eskişehir için yapıcam takibimi. Sahi Accu kış tahmini ne zaman yayımlanıyor 😆😆🏃🏻♂️
Haftaya yayınlayacakmış 🤠
-
Ocak 2017 de çektiğim bir videodan aldım bu görüntüleri. Video çektikten sonra tekrar yoğun kar başlamıştı, videoda gördüğünüz çoğu yer bizim temizlememize rağmen dolan yerler.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mesela bu fotoğrafta gözüken yol üzerinde biz oynadığımız için sadece buz kalmıştı baya büyük bir kardan adam yapmıştık, dizi geçiyordu kar. Keşke o zamanlar kendi telefonum olsaydı bir sürü fotoğraf çekerdim.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Burası temizlenemeden önce o çöp kovası görünmüyordu, duvarı aşmıştı derinlik.
-
Görmüşsündür sanırım ama ben yine de atayım
Mahmut sami abi söylemişti. İOS cihazlarda sıkıntı vardı görünmüyo video abi
-

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yoğun oraj var o bölgede
-
Vay arkadaş ne boşlukmuş ya kapanmak bilmedi bir türlü. Ümitli olduğum kütleninde hiç batılamaya niyeti yok üstüme doğru gelse çoktan Silivri’ye kaymıştı

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Boğazın kuzeydoğusundaki kütleden ümitliyim, batılayıp vurabilir
-
Ama yaptığı ayıp batıladı bant
Rüzgar profili batılatıyor maalesef. Tam şuan yıldız olsaydı

-
Hemde nasıl başladı sarıyere gelen bant bizede uğrayacak

Hangi Sarıyer bana uğramadı

-
Evden çıkıp 5 10 dk batıya yürüsem tren batın içindeyim

-
Rabbim bir daha böyle rezil kışlar yaşatmasın, iyi geceler forum

-
Benim konumumda kapıyorda 2018 2019 2020 kötüydü cıvık örtü bi işe yaramıyor
2018 örtüsünü en taze haliyle yakalamıştım okula giderken 6’da kalktığım için, öğlen eve gelene kadar tamamen erimişti. 2020 biraz daha iyiydi 1 2 gün kalmıştı yerde çok sağlam dona çekmişti o sistem. Akşam üstü elimdeki tabağı amcama getiriyordum ayakkabımı bağlamak için mermerin üstüne kaydım buz olduğu için kayıp kırılmıştı
-
Kışlar ne kadar rezalet olursa olsun konumum bir şekilde örtüyü kapıyor.