- Resmi Gönderi
Bu Akşam Ülke Geneli için Son Değerlendirmeleri Yazarım Ayrım yok 7 Bölge
En sevdiğim 😎
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu Akşam Ülke Geneli için Son Değerlendirmeleri Yazarım Ayrım yok 7 Bölge
En sevdiğim 😎
Sinan hocam uzun vadeli bahar ve yaz hakkında değerlendirme yapmayı düşünüyormusunuz.
Yaparız Vakit Var Daha
inşaALLAH
Sinan hocam iç ege kurak gidiyor kar anlamında beklentiniz nedir
Akşama Değerlendirmeler Gelecek En Fazla 2 Gün Kar Olur Şimdi ki Görüşüm
Önümüzdeki sistemde en şanslı yerler neresi Sinan hocam
Akşama Değerlendirmeler Gelecek Gün Gün Farklı Bölgeler Şanslı Olur
Sinan Hocam Giresun da örtü olur mu? Olursa tahmininizce kaç cm olabilir?
Arkadaşlar yoğundum müsait olamadım bu aralar iş yerimizde yenilik olduğu için zaman çok az değerlendirme İnşaALLAH sabaha kaldı .
Kar Yağışı Marmara da İstanbul Olmak Üzere Sabah 7: 00 civarından itibaren başlayacak gibi Marmara'nın güneyi ve doğusunda daha çok etkili olacak gibi Trakya Yağış yok ve çok az Çanakkale Bir İhtimal Kar Görür .
İzmir Görsel Kar Görebilir .
Batı Orta Karadeniz Güzel Kar Yağışı Alacak Gibi .
DİĞER BÖLGELERİ EKLEYECEĞİM GÜN İÇİNDE İŞİM DE MOLA BULUNCA
Mart Ayında Olduğumuz için Kısmet neyse o olacak yağar tutar erir erimez bunlar yaşayıp not alınacak sistemler.
Bir Tarih Daha var demiştim Oda Nisan Ayında saklı
balikesir merkezde kar basladi hocam
balikesir merkezde kar basladi hocam
MaşaALLAH gözün aydın
MaşaALLAH gözün aydın
Abi bende ben zaman başlar güneşli şuan bende hava yazdayım sanki
Abi bende ben zaman başlar güneşli şuan bende hava yazdayım sanki
Sakince Radarı Takip et derim
Bu sistem için yarın gündüz ayrıntıları yazmak lazım Mart ayı güneşlenme saati Nemlilik oranları max sıcaklık değerleri nüfus yoğunluğu rakım farkları bunları kendime özel bir not alarak seneye belki lazım olur diye Kasım ayında herhangi bir gününde sistem gelirse aynı şartları baz alarak bizde kısa vadeye hareket getiririz .
Bu yazdıklarım İstanbul adına geçerli bölgeye hakim olduğumuz için ev iş ve bazı özel sebeblerin için de sizlere uzun vade tahmin yanı sıra mevsimlik tahminler sunuyorum hatam olduysa özür dilerim şimdiden seneye daha da farklı olacak tahminlerimiz İnşaALLAH.
Elinize emeğinize sağlık Sinan hocam. Başarılarınızın devamını dilerim. Verimli bir sezon oldu Allah'a şükürler olsun
Takip edilecek bir tarih varsa oda 12 Nisan civarları 2 gün önce 2 sonra 10 15 Nisan’da gelebilecek bir sistem daha olabilir. Günümüz şartlarına görede rakım sistemi olabilir amaç kar topu oynamak değil.
Takip edilecek bir tarih varsa oda 12 Nisan civarları 2 gün önce 2 sonra 10 15 Nisan’da gelebilecek bir sistem daha olabilir. Günümüz şartlarına görede rakım sistemi olabilir amaç kar topu oynamak değil.
Havada kar ? Geçen sene 8 nisanda yağmıştı
Paşanın birisi bir şeyle yazmış mayısta kar filan metrelik kar olmamış tahmini beğenmemiş yok patlamışız .