Eline sağlık dayı Whisper
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yağışlara bakınca daha net anlayabilirz GEFS'te düzelme var. Ortalamada çekirdeğin güçlendiğini görmüş. Sapma azalmış olmasına rağmen güzel senaryolar mevcut
-
Muhammed Ali doğum günün kutlu olsun dostum
-
Ömer hakkımıza varsa helaldir dostumda güzeldi be makaramız nereye böyle ?
-
ECMWF sapma haritası hala çözebilmiş değil batı bölgeleri ve dolayısıyla İzlandayı
-
Hem dek hemde vort göreceğiz
vort zort olmasın abi
-
Vorteksten bağımsız ECMWF gibi gelsin yeterde artar bana abi Sinan
-
Vorteks ne zaman hocam tam olarak bir gün var mı?
ECMWF, ARPEGE ve ICON’da bir oluşum var ama gücü, yönü hatta günü konusunda şu an bir şey demek imkansız.
ICON bu oluşumu 21 Şubat sabah saatlerinde öngörüyor. Konumu aşağıda 👇The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ARPEGE bu oluşumu 22 Şubat sabah erken saatlerde öngörüyor. Konumu ICON’a göre oldukça batıda 👇
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ECMWF sabah kütleleri tam boğaz hattına ve nispeten şehrimize organize ediyordu. 22 Şubat gece saatlerinde öngörmüş. Konumu ise bu şekilde 👇
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
rutbe alanlara hayirli olsun. gorevinizi iyi yapin benim gibi olmayin bu sistemden sonra yine kisi bitirir emekli olur kim bilir ne zaman gelirim zaten seneye falan herhalde
Abi ilk geldiğimde sadece senin mesajları okurdum İstanbul konusunda 😅
-
Sanırım bize yine şundan oluyor aklıma geldikçe delirdiğim şubat 2021 sistemi. Yine hüsran feryat figan
Off be potansiyeli tekrardan hatırlattın abi 😔
-
Çekirdeğin gücüne odaklanalım her güncellemede bizim için en önemli kısım burası
-
Arkadaşlar 100 kere söylendi meteociel de güncellenmeden paylaşılmasın diye neden böyle yapıyorsunuz.
Hocam maalesef konular kilitlenmeden imkansız bu spoileri yememek….
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gayet iyi devam ediyor model 🫡
Öğlen ve sabahtan tek farkı 2 güncellemedir çekirdeğin gücünü kısması. Ne kadar güçlü çekirdek o kadar fazla kar sefzone
-
hocam kar yağışını 1 güne düşürdü 150 kilometre doğuya attı. Kısaca gfs ye dönüyor
Hocam aynı veriye mi bakıyoruz ? Ben 150 km bir doğulama göremiyorum.
Muhtemelen kopan çekirdeğin gücünü kıstı model -
Hocam kar haritası varmı varsa atabilirmisiniz
Ben de yok hocam maalesef.
sefzone GFS’ye benzediği bir durum yok. ECMWF 500hpa sıcaklıklarını görmek lazım, ya hafif bir doğulama var ya da çekirdek güçsüzleşmiş. Yani kısaca iyi değil ama kötüde değil