wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Antonio Conte İnter'den ayrıldı.
9 sene üst üste şampiyon olan Juventus karşısında İnter'i şampiyon yapıp istifa etmek.... Saygılar hocam
Sek karizma

-
O zaman yakın değil 😃😃
Valla bu adamda hata yapmamamız lazım gerekise basacaksın 8'i alacaksın. Yanına 3 4 nokta atışı transfer daha gelirse bu adam bizi 1 sene daha şampiyon yapar
-
-
-
UEL'i Villarreal kazanmasının sonuçları
●GS 1 ön eleme daha fazla oynayacak
●BJK'nin önündeki 5 ( Shaktar Donetsk, Benfica, Salzburg...) takımdan 1 tanesi ön elemeyi geçemezse 3. torbadan katılacak ( Villarreal kupayı almasaydı doğrudan 3. torbadan katılacaktı )
●GS ilk tur muhtemel rakipleri
Celtic PSV Sparta Prag -
bjk'nin önündeki 5 takımdan biri elenirse 3. torbadan girecek
-
-
Bizde kışın yağan kar erimesin diye bildiri yayınlayalım
Düşmenin kaldırılmasından daha mantıklı olay abi =D
Gerçi ben küçükken buzdolabına koyarak tutmayı denemiştim karı yazın oynarım diye

-
-
-
wriscuttern eline sağlık. Başarılar dilerim bu konuda sana. Çok önemli ve herkesin bilgilenmesi gereken bir konu
Teşekkür ederim piyangodan çıktı bir anda
Eline sağlık wriscuttern
sağol abi siftahı yapmış oldum

-
2004 Hint Okyanusu Depremi ve Tsunamisi
26 Aralık 2004'te gerçekleşen depremin büyüklüğü 9.1 ila 9.3 arasında değişiyordu. Batma tipinde gerçekleşen depremin asıl merkezi Endonezya , Sumatra adasının batı kıyılarıydı. Deprem sonrası boyu 30 metreyi aşan tsunami dalgaları meydana geldi bu nedenle 14 ülkede 230 binden fazla insan hayatını kaybetti. Ölüm sayısı ile bu deprem dünyada en çok ölüme yol açan 6. depremdi. Bu depremin bir diğer özelliği ise dünya üzerinde kayıtlara geçen en uzun deprem olmasıydı. Deprem 8.3 ila 10 dakika arasında sürdü ve tüm gezegeni 1 santim hareket ettirdi. Deprem sonrasında dünya çapında insani yardım kampanyası başlatıldı. Kampanya boyunca toplanan 14 milyar dolar ile depremzedelere yardım edildi.

-
-