GEFS ilk 15 senaryo arasından seçtiklerim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur

GEFS ilk 15 senaryo arasından seçtiklerim
Radikal değişimler için ull olmasına gerek yok. Gfs sağolsun alıştırdı 1 yıldır akışına bıraktım böylesi daha iyi geliyor
Gfs sıcak çıktı
Control soğuk çıktı
Galiba doğrumu acaba
Zamanla hepsi oturacak inşaallah abi. Şimdilik ana çıktı be kontrolün yanına çektiği senaryolara ve uzun vadede yükselen kar yüzdelerine bakacağız
Şu ULL kardeş bize bir sürpriz yapabilir. Adım adım takip etmek lazım bu tarz oluşumlar son 48 saate kadar radikal değişim gösterebilir.
Öğlen GFS ana senaryosu olabilecek en iyi konumdan vermiş ULL’yi.
Beykoz’a bakış soldaki tepede kar örtüsü belli oluyor biraz
MGM 18 Ocak için KKY demiş.
Bu gece hafif bi yağış geçişi var. Bu yağışı kar olarak yakalayan ilçeler olabili. Dün gece şov yapan bölgelerde bu ihtimal daha yüksek.
Son radara göre Arnavutköy civarından 30dbz kütle vurabilir konumumu
Kütle hafifleyerekte olsa boğaza ulaştı ve araba üstlerini beyazlattı. Bu saatten sonrası benim için uyku vakti, hayırlı geceler ![]()
Tutmaya başladı.
Ben kameralardan takipteyim
Uyuyalım mı bi yoksa kahve yapıp oturalım mı
Ben uykusuz kalmayı tercih etmezdim ![]()
Bolu'ya gidecem arkadaşın yanına orayıda kuruturum ama
Sarıyer'e yolun düşmesin anca toparlandık zaten ![]()
Ne diyorsun sen ya örtü de alırız o zaman
Beklenti düşük olsun. Ama sıcaklık sorunu her geçen saat dahada azalacağından kütle vurursa ince bir örtü olur. Bence sistemin son etkili kütlesi şu an peşinde olduğumuz kütle, devamında sığ oluşumlar kuzey kesimleri etkiler.
Sinan Senin beklediğin sistemde Kocaeli'ye yine bir şey yağmaz 2 sistemdir gudubetlik çöktü şehire ben varım diye heralde
Kanka sen bence şehri terket bir kaç gün kafa dinle ![]()