wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
İcon sabaha göre batılı.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
ICON ÖĞLE
ICON SABAH
Ara çıktı çok daha olumlu hem soğuma daha güneyde hem de batılamayla beraber daha fazla ilimiz faydalanırdı devamında
-
Hayırlı sabahlar ecmwf sabah müthiş gelmiş gfs den de aynı dönüşü bekliyorum öğle
Sen bekliyorsan döner
-
ben 1yıl kastım sildim sonra
Ben telefona 1 uygulama inidirince silemeyenlerdenim
7 yıllık süreçte 3 telefon değiştim hepsine indirmiştim
-
Kilitli değilse en son 50 dolar dı tanesi listelemelerle 100 ü geçer rahat rahat
İyiymiş biz dediğin gibi yıllardır 7 kişilik bir ağda kasıyoruz. Ara verdiğimiz dönemler oldu ama genelinde baya kasmıştık
-
bende de var o 85 pi var ama 65 tanesi 2028 e kadar kilitli ve 15 tanesi doğrulanmamış 5 tane var elimde şu an 20 şubatta borsa listelemesi gelecek diyorlar bekliyorum
Ben de doğrulanmış 477 tane var
-
Ben yıllar önce lisede bir çocuk zorladı diye picoin indirmiştim 8 yıldır kasıyoruz. Bilgin var mı vurur mu bir şeyler 😅
Geçenlerde KYC hakkı verdide daha yapmadım Eren
-
Bunun ihtimali btc nin yarın sabah 97 k dan 120 k ya gitmesiyle aynı
Aga sen fena takmışsın kripto işine 😁
-
Ömer kayıp geri gelsin gitmesin çok uzaklara
-
Bugünden
Sarıyer Kuş Gözlemevi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ecmwfe göre ince örtü
Ecmde DEK vurmaz bize iyi bir DEK sisteminde bike fena kötü Sarıyer
-
Ecmwf’e göre 2026’yı bekliyoruz 🙂
-
Kuzeyimizdeki yükseği güçlendirmiş
yb saat yönündeki hareketi ile sistemi dahada batıya göndermiş
Senaryolarda azor ne kadar kuzeye tırmanırsa o kadar batıya meylediyor sistem. Azorun alt kısmındaki incelme neden oluyor onu çözemedim ama işimize yarıyor bu durum