Emeğinize sağlık abiler Whisper >>>WinteR<<<
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hayırlı akşamlar. Sarıyer’de eriyen karların ardından güzel bir günbatımı var.
Gölgede kalan alanlarda ve birikimin fazla olduğu yerlerde kar örtüsü hala var.
-
Yarın lodos kuvvetli esecek dikkatli olalım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Lodos ile beraber hızla ısınacağız. -
Kar örtüsünün güneşe bakan kısmında erime olsada gölgede kalan kısımlarda ağaçların üzerinde bile kar duruyor.
-
Gececi tayfa toplanalım yavaştan gfs geceyi paylaşacağım

Bana bir kaç gün daha müsaade, kardan yorgun düştüm

-
Sarıyer ve Şile tatil kararı açıkladı.
Yarın tatil kararı alan ilçeler;
- Sarıyer
- Şile
- Beykoz
- Beşiktaş
- Kağıthane
-
Kış yeni başlıyor 😎
Sadece kuzey ilçeler hızlı giriş yaptı 🥶
-
Sarıyer ve Şile tatil kararı açıkladı.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Okullar en azından ilçe bazlı tatil olmalı buzlanma çok yüksek. -
Videoda çektim eklemeler yapacağım eve varınca, buzlanma kuvvetli şu saatlerde 🥶
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bostancıda araba üstlerinde bile hiç bir şey yok
-
Bu sistemden bu örtü herhangi bir kar haritasına bağlı kalmamak gerektiğini kanıtlar nitelikte. Görseller gelecek

-
yarın tatil olur okullar
2019 ilçe bazlı tatil olmuştu sanırım. Gene böyle olabilir
-
müthiş yağıyor müthiş örtü kalınlaşmaya başladı
-
Son kütlenin tadını çıkaralım Eren. Bu arada Riva üzerinde 42dbz kütle var