- Resmi Gönderi
Veriler sisteme devam diyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturVeriler sisteme devam diyor
Veriler sisteme devam diyor
ay sonu mu hocam yoksa 18 deki ull mi
ay sonu mu hocam yoksa 18 deki ull mi
Akıllanmayıp ull kovalamam.Radara bak kar yağıyorsa ull dir 18 i beklemeye gerek yok ki.Bu gece de kütle gelirse yağar kar zaten.Ben anlamıyorum insanları ocak ta sistem dönüşü kırıntı ull mi kovalarım ben![]()
Akıllanmayıp ull kovalamam.Radara bak kar yağıyorsa ull dir 18 i beklemeye gerek yok ki.Bu gece de kütle gelirse yağar kar zaten.Ben anlamıyorum insanları ocak ta sistem dönüşü kırıntı ull mi kovalarım ben
İstanbulda yaşayan bir insan her şeyi kovalamalı bence hocam zaten hepi topu ne kadar kar alıyorsun..
Akıllanmayıp ull kovalamam.Radara bak kar yağıyorsa ull dir 18 i beklemeye gerek yok ki.Bu gece de kütle gelirse yağar kar zaten.Ben anlamıyorum insanları ocak ta sistem dönüşü kırıntı ull mi kovalarım ben
valla sağda solda 2022 gibi olabilir diyenler varda bende pek anlamadığım için ümitlendim ama inşallah iyi bişey olur
valla sağda solda 2022 gibi olabilir diyenler varda bende pek anlamadığım için ümitlendim ama inşallah iyi bişey olur
Ull için 24 saatte bile kesin konuşulamaz şuan ümit değil sadece takip zamanı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Eren sağlam bi blokaj görüntüsü var gibi
Veriler çok dominant
Yeni tarih Şubat ortası civarı olabilir
Yeni tarih Şubat ortası civarı olabilir
Nasıl yani bir sonraki sistem tarihi mi
Nasıl yani bir sonraki sistem tarihi mi
Önümüzdekileri yaşadıktan sonraki sistem tarihi
Hee tamamdir hocam
Önümüzdekileri yaşadıktan sonraki sistem tarihi
Değerli hocalar yorumlarınızı bekliyoruz