Nisan ortasında kar ihtimali.
1500 metrede -3/-4 5500 metrede ise -30'lar var. Özellikle avrupa yakası yükseklerinde su oranı yüksek kar ihtimali düşükte olsa var.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNisan ortasında kar ihtimali.
1500 metrede -3/-4 5500 metrede ise -30'lar var. Özellikle avrupa yakası yükseklerinde su oranı yüksek kar ihtimali düşükte olsa var.
Üst seviye -30

Azor neredeydin 2 ay önce
Ben Beşiktaş'ın bütün maçlarını kazanacağı konusunda şüpheliyim.
Bütün maçları kazanmasına gerek yok işte onu anlatmaya çalışıyorum. Kupa olmasa bile en azından avrupa potasına atıyoruz kendimizi.
İnönü'de oynanacak BJK-TS maçı Trabzon'un 2.lik maçı olur
Beşiktaş'ın yeri garanti mi? Daha Göztepe ve Başakşehir'in maçları eksik arkadan geliyorlar valla Beşiktaş'ın 2 derbi mağlubiyeti 4. lüğü bile sıkıntıya soktu bence.
Kazandıkları senaryoda ;
Göztepe 49
Başakşehir 46
iki takıma karşıda ikili averaj Beşiktaş'ta.
Başakşehir ve Göztepe'nin fikstürü Beşiktaş'a kıyasla daha zor.
Beşiktaş bu sezonu Fenerbahçe maçının skorundan bağımsız %99 4. sırada tamamladı. İnönü'de kaybedilen Galatasaray maçında belli olmuştu sıralama.
1.GS
2.TS
3.FB
4.BJK
olur.
Ne de olsa Beşiktaş’ın yeri garanti Fenerbahçe yarışa girsin lig biraz daha izlensin diye verilen rezil bir penaltı.
Beşiktaş’ın %1’lik ihtimalini zaten Galatasaray derbisinde temizlemişlerdi dün akşam ise puan tablosu tam istedikleri ayara gelmiş oldu.
Bu sezonun devamı için Trabzonspor’a başarılar dilerim umarım şampiyon olursunuz 🦅
Kadıköy’den bu kez mağlubiyetle dönüyorum. Penaltı ile ilgili bir şeyler konuşuluyor ama eve gidip bakmadan yorum yapamayacağım 😬
Ekstrem bir soğuma tarım için oldukça tehlikeli
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tarabya sahilde bile köpekler yüzünden yürüyüşümüzün yarım kesildiği bir geceden, iyi geceler 🫡
Müthiş haber. Defalarca Sarıyer Belediyesi ile iletişime geçmeme rağmen herhangi bir aksiyon almamışlardı. Hayvan severlik ile hayvan (para) taparlığı karıştıran tayfa yüzünden sokaklarımız Hindistana döndü. Umarım artık bu sorun kökten çözülür. Özellikle evimin etrafında neredeyse her sokakta yavrulu yavrusuz it sürüleri geziyor.
Konular karışmış dayı gene Whisper
Bir yandan Bosna İtalya kovalıyorum penaltılara gitti bakalım ne olur
Aynı şekilde gönlüm Bosna’dan yana