• Resmi Gönderi

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Kibir 🙃

Gallerden çekinmeleri İtalya takımında bir sıkıntı olduğunu gösteriyor gibi bir laf etmişti sanırım Çeko.. Galler gelse ne olacaktı İtalya gibi köklü oyunu olan,kupa kazanmış takıma.. Haklıymış çeko, demekki güvenleri de yokmuş, kapasiteleri de yokmuş..

• Biz bu turnuvada bişey yaparsak bireysel yeteneklerden yaparız. Montelladan cacık değil cacığa hıyar bile olmaz.Şu kadroya oynattığı oyuna bak.Maç 1:0 sen neyine güvenip dünya yıldızı 2 oyuncunu arda ve kenanı oyundan alıyorsun.Ve bu 2 adam seni ayakta tuttu o dakikaya kadar.Yerine aldıklarıda salih özcan ve deniz gül.1 gol yesen maç uzatmaya gidecek salih ve deniz lemi maçı alacaksın? Ve Adamlar son 10 dakika deli gibide bastırdı hapsetti bizi kaleye gol yesek uzatmaya gitse asla geçemezdik turu.

• Kadıköy’den bu kez mağlubiyetle dönüyorum. Penaltı ile ilgili bir şeyler konuşuluyor ama eve gidip bakmadan yorum yapamayacağım 😬

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Penaltı dışarıda gibi ama bilemedim ama şunu düşünüyorum hafta içi Göztepe maçında puan kaybı ile dönerse Galatasaray son 6 hafta bol şenlikli geçecek bundan eminim işin güzel yanı mı kötü yanı mı bilemem ama bu kaosun içinde bu sefer Trabzon'da olacak

لا إله إلا الله محمد رسول الله Lâ İlâhe İllallah, Muhammedün Rasûlullah

Bilgisayar Mühendisi Öğrencisi

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Penaltı da olabilir emin olamadım arka planda diğer ayak müdahale ediyo sanırım

لا إله إلا الله محمد رسول الله Lâ İlâhe İllallah, Muhammedün Rasûlullah

Bilgisayar Mühendisi Öğrencisi

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Ne de olsa Beşiktaş’ın yeri garanti Fenerbahçe yarışa girsin lig biraz daha izlensin diye verilen rezil bir penaltı.

Beşiktaş’ın %1’lik ihtimalini zaten Galatasaray derbisinde temizlemişlerdi dün akşam ise puan tablosu tam istedikleri ayara gelmiş oldu.

Bu sezonun devamı için Trabzonspor’a başarılar dilerim umarım şampiyon olursunuz 🦅

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Ne de olsa Beşiktaş’ın yeri garanti Fenerbahçe yarışa girsin lig biraz daha izlensin diye verilen rezil bir penaltı.

Beşiktaş’ın %1’lik ihtimalini zaten Galatasaray derbisinde temizlemişlerdi dün akşam ise puan tablosu tam istedikleri ayara gelmiş oldu.

Bu sezonun devamı için Trabzonspor’a başarılar dilerim umarım şampiyon olursunuz 🦅

Beşiktaş'ın yeri garanti mi? Daha Göztepe ve Başakşehir'in maçları eksik arkadan geliyorlar valla Beşiktaş'ın 2 derbi mağlubiyeti 4. lüğü bile sıkıntıya soktu bence.

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Beşiktaş'ın yeri garanti mi? Daha Göztepe ve Başakşehir'in maçları eksik arkadan geliyorlar valla Beşiktaş'ın 2 derbi mağlubiyeti 4. lüğü bile sıkıntıya soktu bence.

Kazandıkları senaryoda ;

Göztepe 49

Başakşehir 46

iki takıma karşıda ikili averaj Beşiktaş'ta.

Başakşehir ve Göztepe'nin fikstürü Beşiktaş'a kıyasla daha zor.

Beşiktaş bu sezonu Fenerbahçe maçının skorundan bağımsız %99 4. sırada tamamladı. İnönü'de kaybedilen Galatasaray maçında belli olmuştu sıralama.

1.GS

2.TS

3.FB

4.BJK

olur.

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Harici İçerik youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Ben Beşiktaş'ın bütün maçlarını kazanacağı konusunda şüpheliyim.

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Ben Beşiktaş'ın bütün maçlarını kazanacağı konusunda şüpheliyim.

Bütün maçları kazanmasına gerek yok işte onu anlatmaya çalışıyorum. Kupa olmasa bile en azından avrupa potasına atıyoruz kendimizi.

sadece BEŞİKTAŞ 🦅