Sistemi etkileyen çok fazla ull ve basınç sistemi var. Sürekli farklı denemeler görmemiz muhtemel bence. Hem ana senaryoda hem de ortalamalarda
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bugün içinde 11-12’si ile ilgili ben de bir şeyler eklemeye çalışacaktım.
11’inde sırasıyla Avrupa ve Anadolu yakasına iyi kar vermiş. 12’si sabahta güzel duruyor. Kısa süredede olsa önceki sistemden daha iyi olur mu acaba bazı bölgeler için diye soruyorum kendime?Takip etmekte fayda var karadeniz alçağıda gözüküyor modellerde.
Şu anki şartlarda bile Sarıyer’de yoğun graupel geçişiyle beraber arabalarda belli belirsiz bir örtü oluştu
-
Gfs kötü geldi diye kesin ortalama iyi gelir bu sefer

Reyting arttırmak için bizi sabaha kadar burada tutacak
-
Ne yaptın ettin getirdin afrikayı yine
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Rakipsiz… -
Hep kutup hep kutup olmaz arada benimde deşarj olmam gerekiyor

Kötü şansı burada at bir daha deşarj olma kaldıramayız 😅😅
-
Geliyor
Sercan mı Nani mi ?
-
Koridor kapanıyor. Bu arada Ömer
-
21-22-23 Şubat’ı görelim bir de
-
Asıl sistemi yanlış tarihler de arıyorsunuz

Hocam sizin tarihleriniz aklımda sürekli . Önce Avrupa sonra biz gibi mi düşünüyorsunuz?
-
2. 2018 Vakası yaşamak istemiyorum

Yaşanması durumunda en azından bu sefer koca bir forumla bunun üzüntüsü yaşayacağım. 2018’i tek başıma kaldırmak zor olmuştu 😅
-
Eline sağlık Athena benim güncellemem burada biter. Sabaha bakarız 🫡
-
Bir kaç saattir resmen buz yağıyor
-
Akü mü bitmiş
Cold start yapmıştır belki ağabey
-
Athena takipteyiz hocam

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Valla benim pek umudum yok sistemden bu yıl ne istediysek olmuyor
Takip etmekten başka şansımız yok hocam. Diyagramdaki ayrışma çok fazla ya üzüleceğiz ya da kötü geçen kışları unutacağız.