wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kontrol siklonları doğulatırsa baya iyi gelecek
-
Eren araba üstleri beyazlamış şaşırdım dışarı bakınca sanırsam graupel
-
-
Ortalama daha iyi ancak çok bıçak sırtı Grönland tarafındaki AB sistemin kaderini belirleyecek
-
Soğuk çekirdeği çok büyük avrupayada bizede yeter sanki
-
Azor desteği şart bu haliyle bile ekmeğini yedik az çok
-
Azor biraz daha bastırsa var ya
-
Birde burdan bakalım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2018’e çok benziyor sonu benzemesin
-
Arac üstü 15-20 cm olurdu
Ne güzel kartopu yapardık 😒
-
Eren 10mm olmuş Sarıyer, ya dün olsaydı?
-
Kesinlikle katılıyorum,bir güncellemeyle değişen ne diyagramlar gördük biz...
Buraya bir diyagram atmıştım tam şu tarihler için %3 ihtimaller veriyordu 10-11 gün önceden
Ortalamdan net olarak destek sağlanmasada kontrol daha batılısını indiriyor
Devamında Avrupa riski var siklon doğularsa ana çıktıdan istediğimiz görüntüyü verebilir
-
2021 vorteksi güzeldi benim için Şubat sistemini tek başına fiyasko olmaktan kurtarmıştı 2 adet sağlam kütleyle. Keza 2021 Ocak sistemide karayel-yıldız yönlü DEK'lerden muhtemelen 2 tane falan vurup gece hazırdaki örtünün üzerine 5-10 cm daha eklemişti. 2022 vorteks saatlerce dibimizde döndü durdu, sabahtan akşama uzaktan gürlemeleri duyup akşam olduğunda kara kavuşmuştuk.
Ama onun dışında gelen sistemlerde Beykoz yıkılırken uzaktan izlemekle yetiniyorum kaç yıldır. Sarıyer DEY sistemlerinde hep bir şekilde yağışı yakalıyor ama iş DEK olunca şanssızlık bir türlü kırılmıyor. Gerçekten en son ne zaman sağlam bir DEK bandı yaşadım hatırlamıyorum. Fakat atmosferle tripleşecek değilim beklentimin en baştan beri düşük olduğu bu sistemi yaşarken bir diğerini takip etme heyecanı bile motive edici
Sabahtan beri DEY alıyor, şaşırtmadı.
-
İnşallah böyle gelir bozmadan
Yani en bu sistemin en iyi hali bu mu olur diyorsun kısaca ?
-
wriscuttern graupel sağlam
Dışardayım. Şu an yağış yok Ataşehir taraflarında