Şu an için adım adım karadeniz sistemi olma yolunda. Kuraklık devam…
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Merhaba hayırlı sabahlar bu sezona da ist Avrupa yakasından katılacam 🙂
Hoş geldin aramıza
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
FİFA 14

-
wriscuttern Athena bir gelişme var mı afrikadaşlar

29. senaryo en iyi senaryo 15 ise epey potansiyelli duruyor ama gerçekleşme ihtimalleri bir hayli düşük

-
Güzel. ECM çok iyi olmasada toparlanmaya başlamış
-
GEFS bozmuş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS’nin çözemediği şeyler var. Şu anlık ana senaryo kontrol eşleşmesine dikkat edelim.
-

Çok mu şey istiyorum
-
Burdan bize ekmek çıkmaz ortalamada aynı
Bu yorum için çok erken
-
Ben beğenmedim. GFS ECMWF’teki gibi bir AB sunmuyor, bol bol kuru soğuk. İsterse 850’de -16 girsin yağış şart. Daha çok değişir takibe devam…
-
Bu akşam 50 barajını geçecek mi bakalım
74 olsun
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Ana senaryo sıcak gelmesine rağmen ortalama makul, ENS de bu sabah itibarıyla toparlanmaya başladı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
He söyle gel işte. wriscuttern al buyur GEFS kar haritası
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 6Z 18Z arası devasa fark ama lehimize, takibe devam

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -12 bandına inen senaryolar diyagramı dahada iyi hale getiriyor. Takibe devam ❄️