o karlı göstergeyi nasıl yaptın
Ekstra bir şey yapmadım belki premium özelliğidir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturo karlı göstergeyi nasıl yaptın
Ekstra bir şey yapmadım belki premium özelliğidir.
ICON’un 24 saat sonrası gösterdiği hiç bir şeyin önemi yok benim için
Radar güzel
Yılbaşı sistemini atlatana kadar model takibini bırakıyorum. Kar ihtimallerini sınırlı alan modellerinden takip ederiz 🫡
Kış nasıl başlarsa öyle gidiyor. Bu paternden 5 cm bile kar çıkaramazsak iyice umudumu yitirmeye başlayacağım.
Kar bir daha yağmaz olarak algılanmasın mesajım. Zaten her çıktıya (iyi-kötü) temkinli yaklaşıp abartılı tepki vermiyorum ama bundan sonraki sistem ihtimallerine daha temkinli yaklaşırım. Bu durum ister istemez umutsuzluk yaratıyor.
Kış nasıl başlarsa öyle gidiyor. Bu paternden 5 cm bile kar çıkaramazsak iyice umudumu yitirmeye başlayacağım.
Etkili yağış var
Ben atarım abim yorulma sen mobilden müsaitim
Arada uğrar takip ederiz. Şimdiden eline sağlık kanka ![]()
olcak olcak. bi sekilde yaricak wris. guclu bir atak bu sistem girene kadar bilemeyiz. kaybetme umudunu
![]()
Şu anki görüntüde
Son 72’ye kadar takibe devam. Sonrasında sistem günü radara bakar payımıza düşeni izleriz.
Yıl başı sisteminde İstanbul'un doğusu doğu marmara ve güney marmaranın belirli kısmı ancak faydalanacak gibi duruyor
Şu anki görüntüde ![]()
Son 72’ye kadar takibe devam. Sonrasında sistem günü radara bakar payımıza düşeni izleriz.
Bu bize yaramaz abi mehmet civan Batı Karadeniz için unutulmaz bir süreç olacak…
1 ile 3 arası için güzel görünüyor diyagram ama bakalım son güncellemede bile çöp edebilirler inanısı var bende 😂
Değişik model. Ana senaryo yağış vermezken ortalama iyi çıkmış.
Izlanda diyagram güzel dediğin gibi soğuma yağış orantılı, 850hpada kararsızlık düşmüş. ![]()