Kuzeyimizdeki soğuma epey güçlenmiş GFS’de 🥶
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Cömert bu gece 😅
Yalnız çok değişik bir sürece gidiyoruz. 1-3 gün içinde 30 derecelerden kar sınırına 😬
-
Noluyo merak ettim müsait biriniz paylaşın 😅😅
-
ECMWF diyagramı diğerlerinden farklı
-
-
-
Eline sağlık abi ben de atacaktım bunu bulup 🫡
-
Izlanda ben de 9 Nisan 2021 olması lazım. Bu tarihte havada kar görmüştüm Sarıyer’de.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hatta öğle saatlerindeki graupel geçişleriyle araba üzerlerinde gözle görülür fakat kısa süreli beyazlama olduğunu hatırlıyorum.
Sonrasında 10-15 dakika lapa lapa kar yağmıştı.
-
Ecmwf paylaşabilecek var mı ?
Güzel gidiyor. Dışarıda olduğum için paylaşamıyorum. -
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Nazar değmesin vallahi topçunun tillahı 🫡
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Önümüzdeki süreç tam hastalık havası, dikkat edelim
Hafta sonuna kadar olan süreçte sıcaklıklar gün gün artarak cumartesi günü pik yapacak. Yaz tadında bir hafta sonunun ardından, gelecek soğumanın gücü değişime açık olmakla beraber tekrardan hızlıca kışa geri dönüş yapmamızı sağlayacak.
Burada bir önemli husus ise lodos. Hafta sonu şehrin güney kıyılarında lodosun etkisiyle beraber hissedilen sıcaklık daha düşük olacaktır diye düşünüyorum. Yani kuzey kesimler 30 derecelere varıp yaz provası yaparken güneyde ise bahar tadına bir hafta sonu olacak gibi duruyor.
Cumartesi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. PAZAR
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ÇARŞAMBA
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu anlık gücü belirsiz bir soğuma bizi bekliyor, takibe devam...
-
-
Snow Hound başın sağ olsun abi. Rabbim yakınlarına sabır versin mekanı cennet olsun inşaallah
-