Geliyom 🏃🏻♂️
>>>WinteR<<< abi de gelir aydos turu yaparız ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGeliyom 🏃🏻♂️
>>>WinteR<<< abi de gelir aydos turu yaparız ![]()
Sarp Özdoğan son sene çalışıyorum ben de☹️. 100 k ya girersem kesin yazarım bir yer. Mantıklı bir tercih yaparım yani
Tuttur İstanbul'u gel kar avına gideriz :D
Eser14 Mezunlar 1-0 öndedir bence. Sonuçta 1 yıl daha tecrübelisin. Atmosferi tanıyorsun. Ama cidden çok sıkıcı kabus gibi. Asosyal yaşam sevmem hiç.
Hocam cidden başarılar diliyorum yaptığın tahminler nerdeyse hepsi olumlu çıkıyor sende insansın sonuçta adı üstüne tahmin ya gerçekleşir yada gerçekleşmez ama severek takip ediyorum tahminlerini:)
Teşekkür ederim dostum ![]()
Hocam doğru diyorsun bende öyle bir hata yaptım ancak karantina yüzünden doğru düzgün ders göremedik oda piskolojik filan hepten çöktük inşllah bu sene daha iyi bir puanla yerleşcem allahın izniyle ,
Valla ben lisede full bu hobilerle ilgileniyordum. Meteorolojisiydi yazılımıydı matematiğiydi otomativiydi. Onlarla uğraştığım 3 4 seneyi derslerle uğraşsam kesin girerdim istediğim yere
son 1 sene çalışmayla 100k oluyor anca
Demek hedefimiz aynı
. Biz de 180k dan bıraktık
10k hedefliyordum İtü makine. Vazgeçtim İTÜ elektrik-elektronik yazacağım. 50-60k yeterli oluyormuş.
Aklınız varsa ilk seneden girin. 2 ay öncesine gidebilsem kesin yazardım bir yer. 100k dan bıraktım mezuna. bu sene hedef 40-50k. 1 sene hazırlık 1 sene mezun. Sadece lise eğitimine harcadığım vakit tam 2 yıl.
sayısaldada tarih var diye biliyorum ben
tyt de var
Tepeden başlamadan tırnağı inceliyoruz. Aralık sonu - Ocak başı tarihlerindeki stratosferik vortekse, bu enlemdeki U rüzgarlarına bi bakalım. Güneye soğuk inebilir mi yani. Eğer soğuk inişi mümkünse telebağlantılar ile coğrafyamıza gelme ihtimallerini konuşalım.
Aşk Aşkım Aşkitom Aşıklar filan uzar doğru kelimeleri kullanalım da yanlış anlam! Taşımasın sonra mahçup olma durumu olur .
=D:-D
19 Aralık'a kadar kar derinliği
Kar derinliği değil bu Toplam kar. İçinde sanal kar da var. Yerdeki birikimi göstermiyor.
Sarp Özdoğan hocanın dediğine kesinlikle katılamıyorum.Ocak ayının ilk yarısı şuan ikinci yarısından çok fazla dikkat çekiyor.Bana kalırsa Ocak ilk 2 hafta ülkemizi etkilemesi muhtemel sistemler kaçınılmaz.
Ocak ayını iple çekiyorum gerçekten ![]()
Ek Bilgi paylaşımı yazayım kuvvetli La Nina da MJO fazlarını fazla dikkate almayalım derim , ben sizler yine de bu konu çok fazla bilgisi olan Sarp Özdoğan hocamıza sorun .
Niye almayalım başkan ? Mjo önemli bir yere kadar. %5 ini oluşturuyor atmosferin
Yine de tek bir fenomenle belirlemeyelim bu sonucu ![]()