CAN Hocam İstanbul da Şöyle Bol Oraj Hadisesi Olurmu ?
eKo_3425 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Madem Kar Yok O Halde Hepimiz Amerika ya mı Taşınsak ne etsek
-
ah @Atmosfer kardeş ah bir zamanlar bende senin gibi adam akıllı kar yağmadığı yada kar yağışı olmadığı zaman çıldırırdım
ama coğrafi konumumuz özelde İSTANBUL her sene efsanevi kar yagışı almaya müsait değil bu duruma alışmak lazım -
@ANALİZCİ Hocam Bu Sözlerim Genel Anlamda Bir Çok Hava Takibi Yapan Forumlarda Dolaşan Troller Içindir Umarım O Tip Troller Buraya da Sızmazlar
-
@>>>WinteR<<< Hocam Onlar Benim Playstationumun Joystiği Bile Olamaz lar

-
@UsTaD Hocam Fikir Beyan Etmek Başka Sataşmak Başka Herkezin Fikrine Saygı Duymak Insani Olarak Vazifemiz Lakin Fikirden Çok Ortalığı Bulandirma Hevesine Kapılanlara Asla Saygı Duyamam Ya Devlet Başa Ya Kuzgun Leşe Misali Davranırım
-
Bu Kış Bitti Diye Böğüren Yada Kar Yağışı İle Alakalı Tahmin Yapan İnsanlara Devamlı Organize Bir Şekilde Sataşan Saldıran İnsanlara Anlam Veremiyorum Aslında Onlara Güzel Bir Cevap Verilir Ama Burada Ağzımı Bozmak İstemem
-
-
Bugün Fenerbahçe Bizleri Oldukça Şaşırttı Kazanma Hırsı Vardı Daha da ilginci şu Soldado ya Bak Bundan Bir Cacık Olmaz Dediğimiz Adam Hat rick Yaptı Umarım Bu Galibiyet Seriye Döner ve Devamı Gelir
-
@Sinan Hocam Bana Göre Normal bir sonuç değil Galatasaraya Bu Kadar Yapılan Transferden sonra böyle bir skorla yenilmesi kabul edilemez eğer o başakşehir ise sende yılların Galatasarayısın Asırlık Çınarsın Tarihin mazin var lay lay lom futbol oynamayacaksın
-
Galatasaray da Tırtladı Bizde Sivas Maçında Her Zaman ki Maçlar Gibi Tırtlarız Olur Biter Acıkcasi Galatasaraya Böyle Bir Mağlubiyeti Yakıştıramadım Onca Transferlerin Sonucu Böyle Kötü bir Mağlubiyet Olmamalıydı
-
Bendeki Slim Kasaydı Ama Süper Slim Değildi ve 320 gb Depolama Alanı Vardı Bir Süre Benim Kasada Kırılamıyordu 2013 sonbaharında Almıştım Tam Bir Buçuk Sene Bekledim Kırılması İçin O Süre Zarfında 55 Adet Orjinal Oyun Aldım 16 Küsürde Playstation Plus Üyesi Olup Dijital Olarak İndirdim Sonrasında Bunlar Olana Kadar da Zaten Ps4 Çıktı Şimdi Ps4 Pro Alacağım Allahın Izni İle Birde Sony Bravia nın 55 inçlik xe 9005 4k tv sinide aldım mı gel oyun keyfine gel :catisma:
-
@>>>WinteR<<< Hocam Ayıpsın Oynamaz mıyım Bende ki Playstation Aşkı Evlenmeme Rağmen Hiç Bitmedi Bitmeyecek de Pes Fifa Gibi Spor Oyunlarını Oynarım Lakin Playstationun Tadı Tuzu Ona Özel Olan Oyunlarında Bitiyor The Last Of Us Uncharted Serileri God Of War Gran Turismo ve Bir Çok Oyun Playstationu Playstation Yapan Bu Oyunlar dır

-
Şöyle Geçen Seneyi Bile Geride Bırakacak Kar Fırtınası Olsa Yerde 1 Metreye Yakın Kar Olsada Gözlerimiz Bayram Etse Keyifle Sıcak Salepimi yudumlasam Eşsiz Beyaz Gelinciğe Karşı En Azından Lânetlik Aziz Ekibi ve Aykutu Bir Süreliğine Unutmuş Olurum

-
Artık Sıktı Gerçekten Sıktı Asırlık Çınarımız FENERBAHÇE mizi Düşürdükleri Duruma Bakın Lanet Aziz ve Ekibi Lanet Aykut Artık İstifa Edin Defolun Gidin FENERBAHÇE min Başından Olacak İş Kulüp Git gide Eriyor Bitiyor Kadıköy de 100 bin Taraftarı Toplayıp Hep Bir Ağızdan İstifaya Davet Etmek Lazım Bunları O Zaman Tıpış Tıpış Giderler Ali Koç Artık Başkan Olmalı ve Kulübümüzü Kurtarmalı Bu Dertten !!