Burak hocanın bahsettiği gibi 20si ve sonrası kıyılar için güzel şeyler gösterebilir, henüz vade çok değişim çok olur
Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tüm fotoğraf ve videolar için teşekkürler arkadaşlar, kar bölgemize çok yakışıyor hele ki kıyılarımız da örtüye kavuşursa..
Samsundan doğuya gittikçe kar durumu çok çok azaldı samsundan doğusu hele ki batı karadenizi bence gayet güzel anlar yaşadı bu sene içinde tekrar yaşarız inşallah.
Saadet dün sabah erken saatlerde kalktım orduda arabaların üzerinde örtü, yağış olarakta güzel yağış vardı, Of’ta bir işim olduğundan dolayı yolculuk boyunca Giresun taraflarında belli bölgelerde yollarda birikinti belli bölgelerde yağış olarak güzel kar yağışı vardı, sabah trafiğiyle birlikte Trabzona denk geldim hava gayet güzeldi zorlasak güneşi görecektik, Of’a geçtiğimde ise Tünelden çıkar çıkmaz başka bir hava vardı, lapa lapa kar yağışı vardı şaşırtıcı idi gerçekten gün içinde de kky devam etti orada daha sonra foruma doğru geçince Trabzonda gerçekten güneşi gördük, sonrasında orduya doğru gittikçe ara ara kar yağışları gördük. Galiba Trabzon biraz şanssız 😅 -
-
Bol foto/video isteriz, hasret kaldık güncel kar fotoğraflara
-
-
Ecmwf 240h ve sonrası için balyozu indiriyor, Şubat ayı karadenize/sahillere yarar izleyelim bakalım

-
Verisi cemreler düşüyor demek olur. 😂
Kaynağından az çok eminim de merak ettim yine de

-
Bu kış sahilin kar görme şansı yok. Şubat 15'ten sonra zaten hava toparlanıyor. Sıcaklık kademe kademe artışa geçiyor. Kış keşke uzasa da mart nisanı da kış olarak yaşasak. Böyle bir ihtimal şu anlık yok.
Veri paylaşır mısınız ? Merak ettim yorumunuzu hangi verilere göre yaptınız.
-
-8 samsuna kadar girdi, doğusunun şansı az.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-8 samsuna kadar girdi, doğusunun şansı az.
-
Güncelleme önemli, soğukları az çok belli olacak güzel gelişmeli olsun paylaşım yapacak arkadaşında eline sağlık şimdiden
-
Uzun vadede sibirya kokusu var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sabah verileri sahilleri üzer, yüksek kesimleri doyurur
-
Konduracaktı sibiryayı azorun altı oyuldu, takip edilmeli bir şeyler koparabiliriz.
İyi geceler cümleten Allah rahatlık versin.
Eline emeğine sağlık Athena