Son güncelleme de zonguldak kıyıları için Ne düşünüyorsunuz iyi bir şeyler olur mu?
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Hayırlı akşamlar hocam . Ben çorum kargıda ikamet ediyorum. Buranın havasını çözemedim Akdeniz iklimi var gibi . İnşallah güzel bir kar yağışı gelir cumartesi ve pazar
İç kesimler hazırlansın.
-
Son güncelleme de zonguldak kıyıları için Ne düşünüyorsunuz iyi bir şeyler olur mu?
24 Öğleden sonra akşam-25 i kesin olmamakla birlikte yağışsız geri kalan bölüm güzel olacak Önce siklonik sonra dek yağışları alırız cm konusunda anı yaşama taraftarıyım çünkü zaman zaman kazık yedik bu konuda yakın zamanda da hayırlısı olsun hala çözülemeyen şeyler ufak da olsa var modellerde
-
Cumartesi sabaha doğru da kar başlar diye düşünüyorum sıcaklık da sıkıntı olmazsa kesin değil bu da yaşayacağız
-
200 Metre üstünde sıkıntı yok kıyılarda 100-200 rakım ve aşağısındaki bant şuanda biraz sınırda girişte
-
Yer seviyesi beklenenden soğuk da olabilir Cumartesi siklonik yağışları kar olarak alırsak müthiş olacak bizim için
-
Yine kaçıracaz gibi duruyor demekki ne olcak bu Zonguldakın durumu modumu çok düşürüyor gercekten
-
Cumartesi sabaha doğru da kar başlar diye düşünüyorum sıcaklık da sıkıntı olmazsa kesin değil bu da yaşayacağız
Bana görede cumartesi akşam yada cumartesiyi pazara bağlayan gece başlar hayırlısı olsun siklon beni korkutuyor
-
18 Ocak sistemi kazık attı o bir gerçek Çevremiz yıkılırken biz izledik bu sefer temkinliyim o yüzden
-
Sabah değişir.
-
- Resmi Gönderi
Orta karadenize baya iyi kar verdi ecm bu güncellemede.
-
18 Ocak sistemi kazık attı o bir gerçek Çevremiz yıkılırken biz izledik bu sefer temkinliyim o yüzden
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer temkinli yaklaşmaya devam bu sene soğuk girişlerinde yağışlarda çok büyük sıkıntılar yaşanıyor o yüzden bakıp görelim
-
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer temkinli yaklaşmaya devam bu sene soğuk girişlerinde yağışlarda çok büyük sıkıntılar yaşanıyor o yüzden bakıp görelim
Maalesef öyle gidiyor aslında potansiyel büyük inşallah olumlu yönde sürprizler yaşarız
-
Samsuna iki güncellemede güzel kar veriyor bu sene henüz örtü gormedik
-
Mgm bati karadenize uyarı veriyor ecfm orta karadenize batıdan daha güzel kar veriyor uyarı yok MGM verileri nerden alıyor acaba
-