Screenshot_20210115-003818.png
Kütleler geliyor
Bu kütle düzceye boluya ne zaman gelir
Yorum yapmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi Giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap açınTahmin ve Bölge Konularına Erişebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.
Screenshot_20210115-003818.png
Kütleler geliyor
Bu kütle düzceye boluya ne zaman gelir
Selamun aleyküm
Ocak 10 sonrası der susarım😎😎😎
Sana kaç kere burdan yazıldı çizildi ne olumsuz bir cvp alabildik ne de olumlu bildirim takibi yapmıyorsun sanırım.
Bi süre edemedim abi bazı özel durumlardan
Sadece boluyu versenizde, alırım sıkıntı olmaz
İyi günler Bilal hoşgeldin.
Hoşbulduk Ustad hocam, ben kişisel bloğumdan, bolu, düzce , karabük ve kastamonu illerinin tahminini yapmayı sürdüreceğim, yeni göreve gelen arkadaşlara hayırlı olsun
İyi günler kar eridi maalesef
Arabalar tutmaya başladı 5 saat var kar yağışı ve örtüsünü görmek için, 11 den sonra uyananlar malesef bişey görmicek
Şuan boluda kar başladı boluda ve uyanık olanlar camlara, kar nöbetim başarı ile sonuçlandj
Evet haklısınız . Ancak bilgilendirme yapmanız gerek en azından 2 3 günde bir. CAN daha iyi bilir
Eyvallah kardeşim
Forumda kış tahmini yayınlayan sayılı üyelerden biriyim, her gün en geç iki günde bir sohbetimiz bol olsunda fikirlerimi paylaşırım, konumdan soru almıyorum ve burada bölge sorumluları her gün bilgilendirme yapmıyor , yapsalar ana sayfada ki on konunun içinde, bölge ismi görünürdü bugüne kadar. Yetkili kişiler bir an önce bir açıklama yapmalı. CAN, Sinan
Konuda aktif değilim, forumda aktifim lakin konudan soru gelmiyor
Bölgemde hareket varda ben aktif olmuyorum sanki, 3 yıldır bilenler bilir.
Ben niye emektar üyeliğe düştüm
Vallahi heves filan kalmadı demek istemiyorum ama diyeceğim, aralık bitti hale bak vay arkadaş ya