EmreKaya iyi çıkmış, ben içmeyi tavsiye ediyorum bağımlı olmayı tavsiye etmiyorum =D
onurtugtekin23 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hadımköy ve Esenyurt'ta fabrikada çalışan işçilerin çoğu fabrikada yatıyorlar. Evi yakın olanlar 3-4 saat eve yürüdüler babam gibi. Allah yardım etsin zor durum.
-
İstanbul 2-3 saate biticek diyorlar rota biz değiliz büyük ihtimal.
-
Kar haritaları foss çıktı. Daha 3-4 gün önce Avrupa yakası batısı en şansızdi şimdi ise tam tersi oldu. Devasa değişim. Demekki sistem yaşanmayana kadar herşey değişebilir
-
onurtugtekin23 o tabloda 40 cm var sabaha kadar rahat 20 den fazla eklenir 70 -80 zorlar. 1.metre haberleri gelir yarın öğlene doğru sanırım. beylikdüzü esenyurt sultangazi yüksekleri arnavutköy hadımköy hattı 1 metreyi zorlayan yerler olur sanırım.
Hocam nediyosunuz siz bu haliyle bile evimden zor cikoyorum kar dizimi geçiyor 70-80 hayal etmesi bile güç inşallah olur çok şaşkınım
-
Onur abi saygimdan size abi diyorum 🙂 hava olaylarında kesinlik yoktur benim verdigim cm tahminine gulmustunuz ancak onuda geçtik tahminde Max 35 demiştim sanırım 40-50 yi bulacak çoğu yer.
Evet ben yanıldım. 1 günde 40-50 cm imkansız diye düşünüyordum ama 9 saat boyunca bardaktan boşalırcasına aralıksız tipi yağdı. Daha önce Esenler'de yaşadığım için böyle birşey imkansız olarak görüyordum. Max 10 cm bekliyodum neler oldu neler... Tahmininizde doğru çıktı tebrik ederim sizi
:olumlu: :alkıs:
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Fotoğraf atmadan duramıyorum benim için süper bir gün
-
2017 yi Esenler'de yaşadım o zaman 30cm görmüştüm. Şimdi Esenyurt'ta bu sistemde 40-50 cm gördüm. Esenyurt 2017 de 70 cm görmüş ona rağmen bile hayatımda en çok karı bugün gördüm. Daha uzun yıllar 24 Ocak 2022 yi unutamayacağım gibi.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. arkadaşın size selamı var
-
DEK yağışı bu vortex in yanında küçük kalır.
-
bize dek fazla yaramıyor hocam siklon candır
evet doğulu boğaza doğru gitseydi ne olurdu düşenemiyorum bile
-
beylikdüzü kar diz boyuna gelmiş
-
1 saattir şimşek çakıyor öğlen 3 ten beride aralıksız kar devam ediyor
-
Yağışı az bir farkla kaçıranlar arkadaşlara çok üzülüyorum. Tam bir hayal kırıklığı oldu onlar için. Çünkü normal bir yağış değildi.
-
Esenyurt'ta böyle bir örtüyü daha yıllarca göremeyeceğim galiba. Yağış doğulu hareket etse bu gece 50 cm zorlardık.