Sabah okul tatil haberi duyarsam sevinirim yarın 3 sınavım var 🙂
Benim de 2 ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSabah okul tatil haberi duyarsam sevinirim yarın 3 sınavım var 🙂
Benim de 2 ![]()
Maalesef bayrak paramparça oldu
Koptu mu? Yırtıldı mı? Nasıl olur ya..:/
Konumunda kar yağan yok herhalde? Silivri'de kky en azından mümkün aslında ama...
Bakın yağmur ikonu işte
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İlk kez gece saatlerinde değiştirildiğini gördüm
AB yavaşça doğularken basıncı da yükselmekte.

Sınır kapılarını takipteyim abi daha kar başlamadı
Nerden sınır kapılarını takip edebiliyoruz?
Güncel basınç ve sıcaklıklar

Sen daha çok c# c++ phyton ?
Aynen, kısa bir süreliğine mobil programlamayla ilgilenmiş olsam da
14 yaşından beri mobil uuygulamalar isine merakım vardı küçükken MTA San Andreas GTA San Andreas in multiplayer oyunu onun scriptleri sayesinde deidm nekadar zor olabilirki bu kodlama işi ilk başta lua ile başladım sonra lua dan PHP HTML CSS JAVASCRİPT sonra lisede öğretmenim bana mobil uygulama üstüne kendini geliştir dedi bende ona yöneldim Java bilgim yeterince var ama Android daha çok kotlin kullanıyor sanırım?
Dürüst olmak gerekirse mobil uygulama endüstrisinde fazla bilgim yok, tecrübem hiç yok. Ancak galiba kotlin son yıllarda Android'de kullanımı gittikçe artan bir dil yazdığın gibi.
Çok varda işte sağlanacak kotlin bilgim yok bı yarın defterime bakayım haber veririm hocam 🤲🖤
😁 Merakla bekliyorum, iyi geceler!
Ne bilim reis benlik bir sıkıntı adam akıllı kafamda kurduğum projeyi gerçekleştire miyorum kotlinde 🥺
Aklındaki proje nedir? İnternete/buraya açmayı düşündüğün bir projeyse katkı sağlamak isterim açıkçası, yani özel değilse.
ŞU YAZILIM işinde birtek kotlin i yapamıyorum gerisi zaten mantığa ve tecrübeye bağlı ama kotlini ne yapıp etsem yapamadım öğrenemedim doğru düzgün Java biliyorum ama kotlin 🥺😭
Kotlin'de ne sorun var ki Hasan61 ?
Notepad ve pythondan baslamistim notepad dan bir websitesi , pythondan sadece birkaç komut.
Hoş:) Aynı şekilde notepadden websitesiyle falan başlamıştım ben de. (Web amaçlı programlamaya) İlgimi çekmiştir küçüklüğümden beri. Sonradan bir sürü farklı dil deneyip en sonunda JavaScriptten (p5.js ile) bir-iki simülasyon yapıp şimdilik bir kenara koydum.
Korona ilk çıktığında şu makaleden etkilenip birkaç hafta sonumu vererek şu simülasyonu yapmıştım mesela. Değerler gerçeğe herhangi bir şekilde bağlı olmadığı için bilimsel bir değeri olmasa da çeşitli değişkenlerin sonucu nasıl etkilediğini görmek adına faydalı bence.
Yazılım zor dostum ben başladım devamını getiremedim hala kaldı öyle
Ne yazılımı Eren ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ana çıktı hiç kar vermeyen 4 senaryodan biri olmuş
Hangi siteden bu fotoğraflar?