Yok yav sorun yok bu hali de güzel
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
- 

- 

Ben de F-16'lı aramaya gidiyorum 🏃♂️
Bu ne yav en fazla 1 mb olacakmış yok ki 1 mb olan hepsi 2 mb falan 🤦🏻
 - 

hava durumu gif yazınca çıkıyor ama bir de sığması için hesap gerekiyor daha çok güzel vardı ama sığmıyor bunu da yeni buldum
Ben de F-16'lı aramaya gidiyorum 🏃♂️
 - 

yeni gif li kapak fotosu buldum sanırım daha çok hoşuma gitti nasıl sizce
Çok kaliteli la 😎
 - 

Günaydın herkese
 - 

Bu arada herkese günaydın hayırlı cumalar
 - 

2100 yılında Ekim ortalaması 36 olur mu
Senin hatırına olsun bare Salih
 - 

Sag ayağa bir kalıp
Sol ayağa bir kalıp olabilir sonraaaa
:snowboard: :snowboard:

Bu Türkler niye bu kadar yaratıcı 😂
 - 

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Okuldan gelirken yaklaşık 20 dakikalık yağmura denk geldim çok güzeldi sakin sakin yağdı
 - 

Günaydın HS ailesi sabah okula giderken üşüdüğüm için mont giyiyorum ama çıkışta yanıyorum 😂 (son iki gün hariç)
 - 

Herkese hayırlı akşamlar 12 saat ders 🥵
 - 
					Daha Çok Göster
hayirli geceler sevgiler saygilar hs.
karsi komusumun babasi 2 gun evvel asidan donerken dolmusta ayagi takilip bilegini kiriyor. ailecek biontech asinin kemikleri zayiflattigi soyluyorlar cunku onceki 2 sinovac ta kirilmamis bu 3. biontech de kirilmis. ne dersiniz sizce asidan kaynakli olabilirmi ?
ne biliyim ustune denk gelmis olamazmi ? yada baska bir rahatsizlik gecirebilir ve insan oglu eceli gelir olebilir ki bunlar asidan oncede oluyordu degilmi. yani bir rahatsizligin asinin uzerine denk gelmesi uzerine yuzde yuz asidan kaynakli diyebilecek kadar kanit varmi ki elimizde. sanirim yok. ama hayatimizi kurtardigina dair cok fazla kanit var. bence asi olalim. hemde hizlica.
kendimizi ve sevdiklerimizi riske atmayalim.Ona kalırsa ben aşı olduktan sonra okulda neredeyse her hafta 12. Sınıflarla Amerikan futbolu oynarmış gibi futbol oynadım benim sağlam yerim kalmazdı 😂
 - 

Selamın aleyküm HS ailesi.
Hayırlı akşamlar herkese.
Malum üniversite öğrencisi olmak kolay değil elden geldiğince yeniden buralardayız. Güzel bir sezon olması dileğiyle.
Aleyküm selam abim hoşgeldin
 - 

biontech yan tesiri sıkıntı sınovac ol biontech olsaydım ben varya taklaya gelmiştim
Aile hekimine sordum adam biotech ol dedi ben de doktora güvendim hayırlısı
 - 

Benim arkadaş iki gün okula gelemedi 2. Dozdan sonra ben de cuma olacağım bakalım be olacak