Ordu'da kar etkisini artırdı çatı ve arabalarda beyazlamalar var
ArdaAlper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam Ordu ne olur ?
-
Ordu için bir değerlendirme alabilir miyim abilerim
-
İstanbul için ortalama 10 cm örtü olacak.Kar almayan yer yok gibi diyebiliriz izmir dahi kar alabilir.
İstanbul 11 mart sabahına yoğun kar geçişleri ile uyanacak dek bantları daha sık olacak.Kapanış sıcaklık sorunu olmaz ise görsel şov ile bitecek.Pazartesiye kadar sistem aktif olacak
Hocam zahmet olmazsa Ordu merkez için tahmin alabilir miyim
-
Kar yağıyo Ordu'da
-
Hayırlı günler herkese..Tık yapmayın ve sessiz kalın kararları alınmış sanki

Hayırlı günler abim sana da
Zaman olmuyo be abim okul hastane dershane ders arada zaman bulunca ggiriyorum işte ben de
-
matematiği bilmemiz mi lazım ?
Ben gazeteci olmak istiyorsam neden matematik öğreneyim edebiyat öğretmeni olmak istiyorsam neden matematik öğreneyim öğrencilerin yetenek ve zekasını keşfetmek yerine sistemin kölesi yapmak...
Tek tip ürün üreten fabrika gibi olacak resmen yine saçma bir şey gelecek anlaşılan
-
Dünya'nın en büyük kargo uçağı Antonov An-225 Mriya Rusya tarafından vuruldu Dünyada sadece bir tane vardı...
-
Polonya'da F-35 uçuş yapıyor
-
Biden: Ukrayna konusunda Rusya'ya karşı geniş çaplı yaptırımlar dışındaki alternatif Üçüncü Dünya Savaşı
-
Boeing KC-135R Stratotanker
Lockheed Martin MC-130J Super Hercules
General Dynamics F-16CM Fighting Falcon
Takiplerim
Duke48 kodlu ABD haba kuvvetleri Sikorsky helikopteri ukrayna lviv kenti taraflarında uçuyor
-
Son dakika diyeyim yine
Size dediğim rus uçağı radardan kayboldu ve 5 dakika sonra bir haber çıktı Ukrayna rus hava indirme birliği taşıyan bir uçağı vurdu diye
-
Ben bulduklarımı yazayım
Romanyada bir Amerikan F-16'sı ve KC-135 tanker uçağı
Polonyada 1 ingiliz 1 amerikan tanker uçağı Karadeniz'de bir rq-4b iha ve Bulgaristan açıklarında bir tane daha rq-4b iha
Ayrıca Kırım'a inen bir rus hava kuvvetleri kargo uçağı
Son dakika olarak yazayım polonya taraflarında REDEYE kodlu bir Boeing E-8c geldi özelliği iseAmerika Birleşik Devletleri üretimi bir Müşterek gözetim hedef saldırı radar sistemi uçağıdır
-
Ben bulduklarımı yazayım
Romanyada bir Amerikan F-16'sı ve KC-135 tanker uçağı
Polonyada 1 ingiliz 1 amerikan tanker uçağı Karadeniz'de bir rq-4b iha ve Bulgaristan açıklarında bir tane daha rq-4b iha
Ayrıca Kırım'a inen bir rus hava kuvvetleri kargo uçağı
-