ALLAH rahmet eylesin.cok genç yaa.cok cok üzücü..allah ailesıne sabır versın....
mavi3434 tarafından yazılan gönderiler
-
-
yolunuz acik olsun.evlenip coluk cocuga karisinca,zor oluyor bu isler..sizi cok iyi anliyorum..
-
15 22 mart nedır oyle?waw yanı.
-
ileri gıttıgım yok..elestırıye acık olun.üst makam alt makamı elstırebılır ama bızler sureklı meee lıcez dıye bır tavır olmaz umarm bu sıtede.bızlerın bır cogubun buraya gelme sebebi zaten bır ıncekı malum sıstede bu tur muameleler.ıyı aksamlar
-
mavi3434 2 gun sonra sistem zayifladiginda bu yorumlari gozden gecirelim :olumlu:
eren bey sız anlamadınız benı sanırım.begenmeyen cıksın gıtsın lafı uzerıne bunları yazıyorum..ustelık bunu yazan son 3 yıldır hıc bır tahmını tutmayan bırı yani.valla kusuruma bakmayın bunlar gercek.hakaret yok burada.saygılar
-
bız burak beyın tahmının basarılı olup olmadıgını degıl de begenmegen cıksın gıtsın cumlesının sacmalıgına hayıflanıyoruz.mılletı suslu abartılı kelımlerle sıstem beklentısının ıcınne sokmak son 2 3 yıldır moda oldu zaten artık.Sınan bey cok ornek bır tavır sergıledı burada.yanıldıgını kabul ettı ve basımın ustune tac ettık.
-
ben begenmedım mesela ne olacak sımdı yanı hocam?kartal sahılse 1 cm tuttu.sureklı ıddaalı laflarınız var tahmın yaparken ama kusura bakmayında hep fos..begenmegen sıteden cıksın gıtsın falan komık kacmıs baya.
-
Bazi gunler 12 de bile guncellendigi oluyor
-
gecmıs olsun semıh bey.anlasılan zonguldak yıne metreyı zorlayacak deklerle.
-
ALLAH acil şifa verir insallah..önce saglık,gerisi hikaye...
-
gefs ne alemde arkadaslar?
-
gem ıtalyaya da efsane verdı..
-
hocam bu endekslere göre,italya rıskı cıddı bır risk degıl mıdır sızce?-1 cıvarları ıtalyaya daha cok yarıyor cunku
-
arslan cimbomum...
-
burak bey hosgeldiniz.