Sistem çok güçlü. Bu haliyle Gaziantep'e rekor kar yağışı görülebilir. Aynı zamanda Kilis ve Diyarbakır'da da yoğun kar ihtimalleri mevcut.
Umarım bozmaz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSistem çok güçlü. Bu haliyle Gaziantep'e rekor kar yağışı görülebilir. Aynı zamanda Kilis ve Diyarbakır'da da yoğun kar ihtimalleri mevcut.
Umarım bozmaz
Sistem çok güçlü. Bu haliyle Gaziantep'e rekor kar yağışı görülebilir. Aynı zamanda Kilis ve Diyarbakır'da da yoğun kar ihtimalleri mevcut.
Diyagramlar kötü
Tahmin ya hani adı var sana inan diyen oldu mu kesin olacak diyen oldu mu? Olur olmaz orası Allah'a kalmış önce bı saygılı olmayı öğren karşındaki kişi kim olursa olsun böyle bir platformda bu şekilde konuşamazsn ayıp yaptığın
Kardeşim merhaba. Bugün ve yarın için yağış söz konusu, Cuma cumartesi günleri sıcaklık eksili değerlere düşecek kar alırsınız özellikle yüksekleri kar görür. Rakıma göre de değişir. Sizin rakım kaç ?
1100 kusur
Yasin71 hocam Niğde için tahmininizi alabilir miyim 15 ocağa kadar burdaym adam akıllı kar görmedik
Maşallah Nisan'da kar tadı Siverek
Adana’da 5.2 büyüklüğünde deprem olmuş
Adana mı? Hatay değil miydi
Kahramanmaraş Ebrar sitesinde doğru dürüst çalışma yokmuş yaşayanlarn olduğu tahmin ediliyor
Kuzenimi, canımı kaybettik.. Cansız bedenine ulaştık. Her şeyi yaptık çıkarmak için. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Ellerimizle kazıdık binayı. Girmeye çalıştık. Başaramadık. Zonguldak'tan gelen gönüllü madenci abilerim gitmeyiz çıkarmadan dediler. Çıkardılar. Canım yanıyor. Kaybolduk arkadaşlar kaybolduk. 2 güne çıkacağız şehirden. 3 kuzenimi toprak altında bırakıp çekip gideceğiz.
Canım çok yandı hocam okurken Allah rahmet eylesin 😔😔😔
İNŞAALLAH bir şey olmaz güzel abim..
Allah'ım yardım etsin inşallah sizlere, hepinize.
Hasarlı evlere asla girilmesin deniliyor ama sağlam evler de sıkıntılı çünkü arka arkaya olan deprem ve yüksek artcilar evleri, betonu, zemini yordu ve iyice zayıf hale getirdi, dirençleri azalttı.
Dikkatli olalım abim,,
Siverek hayalet şehir oldu kimse kalmadı evler bomboş köylere gitti herkes Allah'ım korusun
bütün ailemle beraber amcam yengem küçük kuzenim tek katlı olduğu için fırına sığındık inşallah bişey olmaz
Evlere girmeli miyiz girmemeli miyiz bu sorunun cevabını net verecek kimse yok
Bugün öğle vakitlerinde gerçekleşen artçı deprem artçı demeye bin şahit lazım yklyorduk Allah'a şükürler olsun Siverek'te şimdilik sorun yok bütün herkes evlerini terk etti köylere yer evlerine göç oldu resmen binalar bomboş
Çok dualar edin Adıyaman Maraş Antep Hatay dümdüz oldu arkadaşlar dümdüz Hatay'da halen birçok enkaza ekipler bile ulaşamamş çok dua edin hava soğuk Allah dışarda kalanlara yardım etsin
Facia gibi çok kötü anlar yaşadık psikolojik olarak halen deprem oluyor sanıyorum durduk yere basım dönüyor Allah dışarda kalanlara enkaz altındakilere yardım etsin beterinden korusun