Faz 5 sinyalleri var direkt geçiş olursa sistem gelir
cografyaciburak tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kutup salınımı geciktikce gecikiyor lodos arkası kar sözü gerçekleşecek..Tarih göstermeyen bir sistem ancak 2.yarısı hareketli geçecek gibi.Karadeniz şanslı olacak. Isınma ile beraber güçlü bir salınım bizleri bekliyor etkilediği yer de ciddi kar yapacaktır bölge henüz belli değil merkezi bizim ülkemizde olabilir,Şuan için netleşen şey yb etkisi ile ısınıp sonra soğuyacağız umarım ilave ısınmalar ile yalancı bahar moduna girmeyiz her ne kadar modeller o kadar ısınma göstermese de şuan modellerde gösterdiğinin 2-3 c daha sıcağı olabilir.
İyi akşamlar
-
Bu işin sonu blokajla bitecek. Endeskler hızlı bir şekilde notre inip oradan negatif ve tekrar notre fırlayacak. 20 Şubat-10 Mart arası gayet tatminkar şeyler olur.
Ayrıca şimdiden bir sistemin detaylarını bilmek takdir edersiniz ki güçtür. Ben şimdi -12 gelecek desemde -20 gelecek desemde boş. 10cm yağacak desemde, 100cm yağacak desemde boş. Sadece kış devam ediyor ve güzel bir sistem daha gelecek diyorum.
Hoca dur daha kış bitti demedik zaten
Dikkat edersen konuya bende zaten iyi sistem bekliyorum sadece efsane niteliği artık bu sene de bitti diyorum.Sibirya da beklenmemeli -
Bu arada diyagramcılar üzülmesin düzelecek
Ay ortası hareketlilik olacak,Yarın ki veriler modellere yansısın eski hareketli model takiplerine başlarız -
Erken bir kapanış olmuş ☺️. 20 Şubat-10 Mart arası bu potansiyel hala var.
Nasıl bir potansiyel ? İstanbul efsane alır şeklinde mi ? Sanırım küresel ısınma ile beraber mart ortalama sıcaklıklarından habersizsiniz..İstanbul gibi sahil merkezli yerlerden kastediyorum.Efsane gelecek dersek sallamasyon olur.Şuan da artktik salınım söz konusu onda da -12 en fazla olur ve sağlam yakalarsak 15-20 cmlik sistem kovalarız ilerisi için tabi ki düşükte olsa ihtimal her zaman vardır.Ben şuan 6 şubat 2022 son analizi konuşuyoruM.Sibirya beklemek saçmalık bana göre bu saatten sonra
-
Hocam ankara için neler düşünüyorsunuz
8-9 karlı
-
Belli de olmaz hocam atmosfer bu kelebek etkisi ile neler olur neler😊
Biz gördüğümüzü söyleyelim de hocam kaotik ortam herşey olabilir tabi ki.Güncel veriler yarın akşam bizlere yansıyacak.Pazartesi akşam ile salı çıktıları 15 civarı için sinyal yakmalı artık
-
Tokat Erbaa nasil görünüyor tahminlere göre
Kaybettiği yada kazandığı bir durum yok şuan
-
-
-
Ara ara Yoğun kar yağışları mart 15 e kadar yağmaya devam edecek sistem ve sistemler almaya devam edeceğiz..
-
An itibari ile Efsane niteliği taşıyan sistem beklentim Metropol şehir İstanbul için kalmamıştır..Efsane sistem örneği (30-40 cm)
-
Nötr anında ciddi soğuk atak gelebilir zaten girdap güçlü de olsa ocakta ki gibi sistem ihtmali doğar öyle sibirya falan beklentim yok benim..Bu konuyu o zaman ayı (arctic) demez siberia açardık.
-
Nao endeksi acilen nötr inmeli..
-
Arkadaşlar burada açtığımız konu 15 i civarı gelecek arktik kutup kökenli sistem.Aynı paterne uygun ocakta ki gibi sistem ve sistemler alacağız bu patern ara verdi tekrar oluşacak acele etmeyin bu 2 gün önce olur 2 gün sonra olur strese gerek yok.Sibirya beklentim yoktur vorteks güçlü ve zayıfladığı tarihler de malesef kış sonuna geleceği için sürprizler olması lazım biz şuan olabilmesi yüksekleri konuşalım.Ay ortası sistem var gibi duruyor ve bu sistem konu başlığında belirttiğim gibi ayı sistemi olacak.Yine azorun batı avrupaya kuzeydoğulu hakimiyeti ile olabilir sistemin gelme ihtimaşi kadar gelmeme ihtimali de vardır biz burada her konu açtığımızda her sistem geldi mi ? Bilmek ya sda bilmemek değil derdimiz siz takip edin diye bildiriyoruz ay ortası hareketlilik söz konusu gücüne daha tarih yaklaşmadan kestirmek zaten güç.Ben aşırı soğuklar beklemiyorum hep derim yije diyorum 23 sisteminde de olduğu gibi -10-12 gelsin yeter ki yerleşimi uygun olsun.