Selamün aleyküm hayırlısı ile kış yaklaşıyor foruma girince icim kıpır kıpır oldu
ColdFire10 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Selamlar , süper bir kütle yakaladık Balıkesir Manyas olarak, 4-5 cm birikim mevcut , sabah işe giderken de bu şekilde yakalamıştık, fakat erimisti , şimdi calışmıyorken kar da gezip özlem gideriyorum , darısı kar ile buluşamamış kar sevdalıların başına

-
21-22-23-24-25 sistemin asıl yeri. takip ederken yanlış bilgi vermeyelim. buralar da güzel sistem alma ihtimalimiz artıyor
Hocam , siklon olma şansı kalmadı sanırım ve doğu ya atıyor sürekli yine bölgesel bir sisteme evrilmeye başladı sanırım doğru mudur ?
-
ColdFire10 kubas a gidebilme imkanin varsa. 1 saat sonra orda yakalayabilirsin. manyas rakimi yetmeyebilir sistem icin
Geçen gün oralardaydım abi , kubas , Çataltepe, hacı İbrahim güzel kar var , şuan çalışıyorum boşta olsam kacirmazdim sağol bilgilendirmen için

-
Ecmwf bozuk gelecek sanki doğulatıp kaçacak
-
Benim alan yine kuru soğuk
-
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar.
Aleyküm selam Sinan hocam , hayırlı günleriniz olsun imsAllah
-
Eline emeğine sağlık sarp hocam
-
Hayırlı günler herkese, bu sabah iyi ayaz vardi , sis de var sanki yavaştan kış moduna girdik

-
Selamünaleyküm, herkese hayırlı geceler , kış yaklaşıyor, uzun bir aradan sonra aranıza katılıp forumda okumak yazmak çok iyi geliyor iyiki varsınız

-
Sarp Özdoğan eline emeğine sağlık , çok teşekkürler
-
Selamün aleyküm, herkese selamlar abiler , kardeşler bol karlı kışımız olsun insAllah başta sağlık ve sıhhat ile
-
Hayırlı akşamlar abiler , kardeşler sonbahar geliyor uzun süredir yoktum , özledim sizleri ve hava takibini
-
Bu arada selamün aleyküm tüm
ailesine , hayırlı geceler -
Sarp Özdoğan usta bir ara tahmin çıkar mı , engin bilgilerinden faydanlansak