Arada bunları yapar modeller.. Senaryoları bir tane değil ki..
Sen yine de takip et zamanın varsa👏
Köprünün altından daha çok su akar yani dimi hocam , 2017 gibi olma şansı var mı ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArada bunları yapar modeller.. Senaryoları bir tane değil ki..
Sen yine de takip et zamanın varsa👏
Köprünün altından daha çok su akar yani dimi hocam , 2017 gibi olma şansı var mı ?
Model takip edelim dedik , modeller bozdu bende mi var bir hayırsızlık
Herkese merhabalar , geliyor sanırım Sinan hocam ı tebrik ederim
Eline emeğine sağlık sarp hocam
Hayırlı günler herkese, bu sabah iyi ayaz vardi , sis de var sanki yavaştan kış moduna girdik
Selamünaleyküm, herkese hayırlı geceler , kış yaklaşıyor, uzun bir aradan sonra aranıza katılıp forumda okumak yazmak çok iyi geliyor iyiki varsınız
Sarp Özdoğan eline emeğine sağlık , çok teşekkürler
Selamün aleyküm, herkese selamlar abiler , kardeşler bol karlı kışımız olsun insAllah başta sağlık ve sıhhat ile
Hayırlı akşamlar abiler , kardeşler sonbahar geliyor uzun süredir yoktum , özledim sizleri ve hava takibini
Bu arada selamün aleyküm tüm ailesine , hayırlı geceler
Sarp Özdoğan usta bir ara tahmin çıkar mı , engin bilgilerinden faydanlansak
Sinan hocam candır , eline emegine sağlık abii
Selamün aleyküm cümleten , kış kendini hissettirir hissettirmez geldim aranıza , gerek 12 saat çalışmak gerekse yaz ayları nedeniyle uzun süredir yoktum insAllah herkesin sağlık ve sıhhati iyidir , sıcak ve güzel bir aile olarak insAllah bu kış herkesin gönlünce bol yağışlı karlı gecmesini Allahdan niyaz ederim
Sinan hocam günaydın , hayırlı günleriniz olsun insAllah , hocam Manyas gölünün tam arkasında kaldık , kütleler bir sağdan bir soldan geliyor geçiyor bu akşam bizi vurmucak gibi gözüküyor hava durumunda
bursa hattı yine gol attı bize sanırım , size sormak istedim göründüğü gibi olmayabilir mi dersiniz ki , teşekkürler