ColdFire10 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Jeneratör
-
Etiyopya
-
Hocam insAllah 2017 gibi bir kış geçiririz benim adıma kış daha başlamadi dediğiniz gibi Ocak girmeden konumum adına zor
-
Whisper hocam , sağol varol, insAllah kar gormek isteyen herkese nasip olsun
-
Selamün aleyküm , hayırlı geceler herkese , Allah a şükür Balikesir Manyas olarak ilk kar yağışını gördük , 15 dk yagadi biraz beyazlık oldu , Bunada şükür , çok sevincliyim

-
Selamün aleyküm tüm platform un işi gücü rast gitsin insAllah 12 saat çalışmaktan kafamı kaldıramıyorum , Allah hayırlı , afetsiz güzel kış mevsimi eylesin
-
hosbulduk 12 saat çalışıyorum 1 aydır , yat kalk ise git
o yuzden bugün az uyudum annem kar yağıyor diye kaldırdı -
manyas - Balıkesir lapa laapa yağıyor her yer beyazladi cok yoğun

-
CAN hocam bandırma manyas hattına gelir mi o parçalar acaba

-
Valla cocuklar gibi oturup aglicam yav, cok kotu sanssizlik bu, fakirliginde gozu kor olsun arabamiz da yok kar yagan yerlere de gidemiyoruz , saglik olsunda gerisi muhim degil
-
heryerde bu kadar şiddetli rüzgar var mi ? Marmarada
-
bizde dün sabah dan beri cok kuvvetli rüzgar var hic kar yagamadi desem yeridir , fırtına hattında kaldık , suan cok kuvvetli esiyor kuzeyden , o oluşan kütle bu fırtına hattını takip etme şansı var mi ki , bize dogru gelir insAllah ruzgarini biz çektik dünden beri Allah im bize yolla

-
posedion o üst seviye alcagini İstanbul anadolu yakası , izmit bursaya vermiş , bu sistem bizim nasip yokmuş , valla 100 lira düşürmüş kadar üzüldüm :'D
-
o ULL bizim hakkımız , adil olmasi icin hızlıca dağları , denizleri aşıp bandırma üzerinden manyas gönen çevresinde dönüp dursun
:'D