Konumumda kar yağışı an itibariyle başladı orta kuvvette çatılar beyazladi bile ![]()
cmbrn41 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İstediği kadar efsane olsun. Eski tadı yok hiçbir sistemin sanki 😶☹
Gerçekten öyle hocam. Mart efsanesinin yurda girmesine saatler kaldı forum bomboş maalesef

-
cmbrn41 bu listefe olan çoğu parça bana hitap eder :olumlu: dinlerim eski parçaları..
Eski parçalar gibisi var mı be abi. O duygular, yaşanmışlıklar çok hoşuma gidiyor

-
Harici İçerik open.spotify.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Ben de atayım seven olur belki
-
Geçmiş olsun kardeşim. Meyveyi eksik etme, balı eksik etme. Sizin bünye genç daha hayırlısıyla çar çabuk atlatırsın inşallah 🤲
Çok teşekkür ederim abi. Ailem sağolsun meyveyi sebzeyi eksik etmiyorlar
İnşAllah tez zamanda atlatacağım. 🤲 -
Tekrar gecmiş olsun abim,siz gençsiniz tez geçer gider inşaallah
Çok teşekkür ederim abi, inşallah :elkaldıranadam:
-
Tam hayat düzenli gidiyor derken 2.defa covid çıktım az önce Düzelicez inşallah

-
Discord kullanan varsa şu an bir sıkıntı mı var
Evet arkadaşlarla konuşurken gitti bir anda genel bir sıkıntı mevcut muhtemelen
-
Bizler iyiyiz sen nasılsın hocam

Oldukça iyiyim çok teşekkürler

-
Bir süredir yokum yine. Gönül işlerine girdik boşladım burayı. Umarım herkes iyidir bıraktığım zaman ki gibi

-
Hayırlı geceler herkese
Hayırlı geceler abi
-
Başın sağ olsun dostum. @Sea Effect Snow
-
Kocaeli’nin Karamürsel ilçesi Tepeköy köyü ne olur.
Abi ben çok anlamam tahmin işlerinden sadece MGM'nin uyarısını yazdım buraya. Hocalarımıza sorarsan daha iyi bilgi verirler

-
Mavi kütleler var radarda kuvvetli yağış beklemek abartı değil mi
Valla onu MGM'ye sormak lazım :D
-
Kocaeli ve Sakarya'nın sadece Kuzeydeki ilçelerine sarı uyarı geldi. (10-20 cm kuvvetli kar.)