Kendi müzik listem hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
dark and cold buda benim gym listesi öneririm.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik open.spotify.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Buyrunuz bunlar da benim listeler 😁😁
-
Harici İçerik open.spotify.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Buyrunuz bunlar da benim listeler 😁😁
Senin gibi birisinin böyle müzikler dinlemesini beklemezdim abi 😃😃
-
Senin gibi birisinin böyle müzikler dinlemesini beklemezdim abi 😃😃
Ben ayırt etmem ya çok. Melodisi hoşuma giderse dinlerim
-
- Resmi Gönderi
Ben ayırt etmem ya çok. Melodisi hoşuma giderse dinlerim
Phonk güzelde artık bıktım sosyal medyada saçma sapan foto ve videolara koymaya başladılar.
-
En son ss aldığım fotoğraflar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yoğun kar başladı
-
Ben de atayım seven olur belki -
- Resmi Gönderi
cmbrn41 bu listefe olan çoğu parça bana hitap eder :olumlu: dinlerim eski parçaları..
-
cmbrn41 bu listefe olan çoğu parça bana hitap eder :olumlu: dinlerim eski parçaları..
Eski parçalar gibisi var mı be abi. O duygular, yaşanmışlıklar çok hoşuma gidiyor
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese
-
İstediği kadar efsane olsun. Eski tadı yok hiçbir sistemin sanki 😶☹
-
İstediği kadar efsane olsun. Eski tadı yok hiçbir sistemin sanki 😶☹
Gerçekten öyle hocam. Mart efsanesinin yurda girmesine saatler kaldı forum bomboş maalesef
-
- Resmi Gönderi
Kalan sağlar bizimdir
-