Konumum için bu gece etkili dekler bekleniyor mu ? Vorteks durumu nedir gebze için
Ben de aynı soruyu soracaktım tam. Hocalarımız cevap verirse sevinirim Kocaeli için ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKonumum için bu gece etkili dekler bekleniyor mu ? Vorteks durumu nedir gebze için
Ben de aynı soruyu soracaktım tam. Hocalarımız cevap verirse sevinirim Kocaeli için ![]()
Minicik bir kütle 5 dakika 2-3 cm birikim yaptı muhteşem.
Sağolun hocam ![]()
Kocaeli için ne diyorsunuz hocam hangi geceye hazırlayalım kendimizi?
Çok şükür anlımızın akıyla çıktık Nou Camp'tan ![]()
4-5 yıldır hiç kaçırmadan hazırlık maçları dahil tüm Galatasaray maçlarını izlemiş biri olarak ömrümde ilk defa heyecandan elimin ayağımın titrediğini hissediyorum
Umarım Galatasaray'ımız ve Türk futbolu için hayırlı bir sonuçla bitirebiliriz maçı.
Ben acı acı bekliyorum bakalım ne zaman başlayacak şov ![]()
Bu şekilde gelirse herkese yarar gayet hoş
Konumumda kar yağışı an itibariyle başladı orta kuvvette çatılar beyazladi bile ![]()
İstediği kadar efsane olsun. Eski tadı yok hiçbir sistemin sanki 😶☹
Gerçekten öyle hocam. Mart efsanesinin yurda girmesine saatler kaldı forum bomboş maalesef ![]()
cmbrn41 bu listefe olan çoğu parça bana hitap eder :olumlu: dinlerim eski parçaları..
Eski parçalar gibisi var mı be abi. O duygular, yaşanmışlıklar çok hoşuma gidiyor ![]()
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şair bu modelde diyor ki yıldız yönünden dekler oluk oluk akacak İstanbul ve Marmara ya dogru 500 H soguklar - 42 artık düşünemiyorum
Ben bu senaryoyu biliyorum Şubat 2021 Doğu Marmara efsanesi![]()
Covid'i atlattım geldim bu sistemde inşallah iyileşme hediyesi olacak ![]()
Geçmiş olsun kardeşim. Meyveyi eksik etme, balı eksik etme. Sizin bünye genç daha hayırlısıyla çar çabuk atlatırsın inşallah 🤲
Çok teşekkür ederim abi. Ailem sağolsun meyveyi sebzeyi eksik etmiyorlar
İnşAllah tez zamanda atlatacağım. 🤲