Erdal hocam en son Şubat sisteminde bile ilk kar damlası düşene kadar sitedeki hocaları çıldırtmıştınız 😂
cmbrn41 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu sene düzelirsin umarım .
Kaldığı yerden devam 😬
-
Hayırlı geceler dilerim herkese
-
Whisper wriscuttern çok teşekkür ederim.
-
her şeyi unutmuşum 6-7 içinde :D gfs -ecmwf güncelleme saatleri neydi?
-
Hoş geldin çok ara vermeseniz daha iyi olur bizler 4 - mevsim buradayız .
Hoş buldum, haklısınız hocam ama ne kadar uğraşırsam uğraşayım yazın, oraj mevsimi vs. kendimde istek bulamıyorum tahmin kovalama, modellere kafa yorma konusunda. Kış buradaysa biz de buradayız

-
Herkese selamlar tekrardan. Özlemişim buraları geçen kıştan hatırlayan vardır belki beni

-
MGM Tahminini güncellemiş 00.00 - 12.00 arası kar yağışlı gösteriyor İzmit için

-
Konumumda an itibariyle lapa lapa kar yağıyor. Daha 1 ay önce 50cm yağdı ama insan özlüyor yine de. Tahmin yapan tüm hocalarıma teşekürler ❄️
-
Herkese hayırlı akşamlar dilerim, konumum adına havada görme dahil kar yağması en muhtemelen olan gün ve saat dilimleri nelerdir acaba hocalarım?
-
Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için. Zaten mart sonu yaşanacak bir sistem için beklentim seyirlik. Bakalım hayırlısı

-
Ömer hocam tekrardan selamlar uzun süredir forumda aktif olamadım. Malum sınavlar,dersler vs. Önümüzdeki sistem ile alakalı hiçbir şey bilmiyorum açıkcası :D Konumum adına kar şartları ne durumda acaba?
-
Kar bizi çok sevdi hala saf kar yağışı devam ediyor konumumda aralıklarla.
-
2017 yi az çok hatırlıyorum,evet o da çok iyiydi ama sanki onda bi tık daha az kar vardı sanki.Bu sistemde ayak basılmamış yerde 35-40 cm civarı vardı.2017 de ölçmedim ama onda da 25- 30cm civarı vardı diye hatırlıyorum.Az veya daha fazla olabilir.Tam hatırlamıyorum.
Benim konumumdan 2017'de 35-36cm civarı bi kar vardı. Bu sistemde 56cm ölçtüm dün ayak basılmamış yerde. Bana göre yaşamımın en iyi sistemiydi :D
-
Benim için tam bir efsane sistem.pazar günü sıcaklık yüzünden ümit kesilmişken dekler kurtardı bizi.Tek bir sorun var o da yarın yağmur olup erimesi

Pazar günü bende umudumu kaybetmeye başlamıştım. Marmara konusuna son çare DEK'ler yazmıştım cidden ilaç gibi geldi :D